skip to Main Content
Tips PVC Vloer Schoonmaken

Tips PVC vloer schoonmaken

Zo kunt u uw PVC vloer onderhouden

Heeft u een PVC vloer in uw woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u deze op de juiste manier onderhoudt. Zo heeft u jarenlang plezier van de vloer! ChemDry Wouters is dé specialist op het gebied van vloeronderhoud. Daarom geven wij u een aantal tips.

Krassen op uw PVC vloer voorkomen

PVC is gelukkig niet heel moeilijk te onderhouden. Wel moet u uitkijken dat er geen krassen op de vloer komen door bijvoorbeeld zand of steentjes. Daarom is het belangrijk om de vloer regelmatig te stofzuigen. Door in ieder geval wekelijks schoon te maken, houdt u de vloer lang mooi zonder beschadigingen. Heeft u een bedrijfspand met een groot vloeroppervlak? Dan kunt u er ook voor kiezen om de reiniging van de PVC vloer uit te besteden aan ChemDry Wouters.

Gebruik de juiste middelen

Door verkeerd gebruik van schoonmaakmiddelen kunt u de PVC vloer beschadigen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Let daarom op het volgende:

  • Gebruik geen polish, was of zeep, want dit kan een vette laag achterlaten die vuil aantrekt
  • Overdosering van water of schoonmaakmiddel kan vlekken veroorzaken
  • Gebruik geen schuurmiddel
  • Gebruik geen stoomreiniger, omdat de vloer hierdoor krom kan trekken

PVC vloer reinigen door ChemDry Wouters

Kies ervoor om het PVC vloer onderhoud over te laten aan ChemDry Wouters. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat uw vloer er altijd keurig bij ligt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 0481-450900 of per mail via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken