skip to Main Content
Schoonmaken Nu Mensen Weer Naar Kantoor Mogen

Schoonmaken nu mensen weer naar kantoor mogen

Kantoor schoon houden met meer collega’s

Nu steeds meer mensen naar kantoor mogen komen, is het belangrijk om de werkplekken goed schoon te maken. Met weinig tot geen mensen op kantoor is de schoonmaak wellicht ook stil komen te liggen. En ook nu dat de coronamaatregelen versoepeld worden is het nog altijd belangrijk om goed schoon te maken. In dit blog geeft ChemDry Wouters tips.

Grote preventieve werkzaamheden

Voordat uw collega’s weer naar kantoor komen, is het verstandig om grotere werkzaamheden uit te laten voeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan het periodiek onderhoud aan de vloeren. Elke vloersoort moet op de juiste manier behandeld worden. Bij ChemDry Wouters beschikken we over de juiste apparatuur om elk type vloer goed te reinigen. Ook kunt u het meubilair op kantoor laten schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat vlekken en vieze luchtjes verwijderd worden. Zo kunnen u en uw collega’s in een frisse ruimte weer aan de slag.

Periodieke schoonmaak

Natuurlijke mag ook de periodieke schoonmaak niet vergeten worden. Die bestaat bijvoorbeeld uit de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden op kantoor, maar ook uit glasbewassing. Wij hebben speciale apparatuur om deze werkzaamheden grondig en vakkundig uit te voeren. Ook nadat de corona maatregelen opgeheven zijn, wilt u er immers voor zorgen dat uw pand netjes en hygiënisch blijft.

ChemDry Wouters inschakelen

Schakel de specialisten van ChemDry Wouters in voor grondige reiniging en periodieke schoonmaak. Neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij zijn te bereiken via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook bellen via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken