skip to Main Content
zonnepanelen-wassen

Calamiteitenreiniging door ChemDry Wouters

Als u een ondernemer bent met een eigen pand, weet u uiteraard hoe belangrijk het is dat uw pand schoon en veilig is. Niet alleen voor uzelf en uw personeel, maar ook voor uw klanten, gasten en daarmee de algehele gang van zaken. Voor u als ondernemer geldt er namelijk per definitie één belangrijke regel: de zaken moeten door kunnen gaan. Zonder zaken is er immers geen bron van inkomsten. Helaas kan het voorkomen dat er door bijvoorbeeld brand, inbraak of weersomstandigheden bepaalde schade ontstaat die de dagelijkse gang van zaken belemmert of zelfs volledig stillegt. In dat geval heeft u calamiteitenreiniging nodig om ervoor te zorgen dat de zaken weer goed en wel door kunnen gaan. ChemDry Wouters staat op dit gebied 24/7 voor u klaar. Lees snel verder of neem direct contact met ons op voor calamiteitenreiniging.

spoednummer: 06-46068356

Eerste hulp is snel geboden, we helpen u graag en zorgen zeker ook voor de nazorg!

Neem contact met ons op  Over ons

  Chemdry Wouters is al sinds 1991 de specialist in specialistische reiniging. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met onze jarenlange ervaring in specialistische reiniging kunnen we elke klus vakkundig tot een goed einde brengen. Chemdry is marktleider in meubel- en tapijtreiniging en gebruikt een milieuvriendelijke methode.

  Er écht voor de klanten zijn is wat wij belangrijk vinden.

  Wanneer calamiteitenreiniging?

  Calamiteitenreiniging is een specialistische vorm van reiniging en herstelwerkzaamheden die de nodige expertise en ervaring vereisen. Het doel van calamiteitenreiniging is om snel en efficiënt te reageren op een noodsituatie en de getroffen locatie schoon te maken, te desinfecteren en te herstellen. Zo staan wij in de volgende gevallen voor u klaar.

  Calamiteitenreiniging na brand

  Na een brand is er vaak sprake van brand- en rookschade. Calamiteitenreiniging is dan nodig voor het verwijderen van roet, as en andere gevolgen van de brand, evenals het reinigen en herstellen van beschadigde oppervlakken.

  Waterschade en wateroverlast

  Als gevolg van overstromingen en lekkages kan er waterschade optreden in uw bedrijfspand. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren na een storm of na technische mankementen. De waterschade leidt vervolgens weer tot schimmelvorming, geurproblemen en beschadiging van uw spullen. Calamiteitenreiniging is dan bedoeld voor het verwijderen van het water en het herstellen van al uw beschadigde eigendommen.

  Calamiteitenreiniging chemische schade

  In het geval van chemische lekkages of morsingen, is calamiteitenreiniging nodig om via speciale procedures en apparatuur de gevaarlijke stoffen veilig te verwijderen en de getroffen plekken in of bij uw pand grondig en correct te reinigen.

  ChemDry is uw ervaren partner

  Chemdry Wouters is al sinds 1991 dé specialist in specialistische reiniging, zo ook in calamiteitenreiniging voor ondernemers. Met onze jarenlange ervaring in calamiteitenreiniging kunnen we elke klus vakkundig tot een goed einde brengen. We zijn de absolute marktleider op dit gebied en we gebruiken altijd milieuvriendelijke materialen en methodes bij het reinigen. Tot slot rekent u bij ons ook op een uitstekende nazorg.

  Onze voordelen

  Er écht voor de klanten zijn: dat is wat wij belangrijk vinden. Heeft u calamiteitenreiniging nodig voor uw bedrijfspand? Kies dan voor ons voor de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • 24/7 bereikbaar
  • Minimale verstoring voor u tijdens onze werkzaamheden
  • Gebruik van milieu-, mens- en diervriendelijke producten

  Contact opnemen voor calamiteitenreiniging

  Voor meer informatie over calamiteitenreiniging kunt u ons bellen of mailen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0481 50 900 en per e-mail via info@chemdrywouters.nl. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. U hoort dan snel van ons. Is er sprake van spoed? Gebruik dan direct ons spoednummer 06 – 46068356.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken