skip to Main Content

In uw publieksruimte, kantoor of zaal staan ongetwijfeld meubels, dat deze op den duur vuil worden spreekt voor zich. Vervangen hoeft niet. ChemDry Wouters reinigt met behulp van een speciale meubelreinigings -machine uw meubelen en ze zien er weer uit als nieuw, vlekken en vreemde luchtjes zijn verdwenen. Jaarlijks verzorgen wij het onderhoud van vele beklede stoelen in kantoren, congreszalen, theaters en publieksruimtes. Maak een afspraak voor een demonstratie.

Meubels laten reinigen

Stap 1
Het insproeien van het meubilair met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis speciaal voor meubelstof.

Stap 2
Het extra behandelen van contactdelen van het meubilair.

Stap 3
Vervolgens het meubel machinaal spoelen en reinigen met een speciaal ervoor bestemde machine.

meubelreiniging_stoelen

Meubelstoffen reinigen?

U zult zich wel afvragen, waar is dat allemaal goed voor een fris en schoon meubilair? Ja natuurlijk ziet alles er weer netjes uit en representatief uit, maar er is meer. Door het regelmatig laten reinigen (1 keer per jaar) verlengt u aanzienlijk de levensduur. Dat is nog niet alles, onze koolzuurmethode en de korte droogtijd draagt bij aan een beter binnenmilieu. Door de korte droogtijd krijgt de aanwas van bacteriën geen kans.

Laat meubelstoffen impregneren, vuil afstotend maken. Het impregneermiddel dringt in de vezel en sluit het af voor inwerking van vocht en vuil. ChemDry Wouters verstrekt u graag een vrijblijvend advies en kostenbegroting voor het reinigen en impregneren.

Neem contact met ons op
    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken