skip to Main Content

Professionele meubelreiniging met ChemDry Wouters

In uw publieksruimte, kantoor of zaal staan ongetwijfeld meubels, dat deze op den duur vuil worden spreekt voor zich. Vervangen is dan niet direct nodig. Na professionele meubelreiniging door ChemDry Wouters, kunnen uw meubels er weer voor geruime tijd tegen. Met behulp van een speciale meubelreiniging machine, maken wij uw meubelen tot diep in de vezels schoon en ze zien er weer uit als nieuw. Eventuele vlekken en nare luchtjes zijn dan ook direct verdwenen. Jaarlijks verzorgen wij het onderhoud van het meubilair in kantoren, congreszalen, theaters en publieksruimtes. Maak een afspraak met ons, zodat wij u kunnen laten zien hoe onze professionele meubelreiniging in zijn werk gaat.

Hoe werkt meubelreiniging?

Voor goede meubelreiniging gebruiken wij speciale middelen en machines. Als eerste stap sprayen we het meubilair in met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis. Dit reinigingsmiddel is speciaal voor meubelstof. Vervolgens zullen we de contactdelen van het meubilair extra behandelen. Het meubilair wordt dan machinaal nagespoeld en gereinigd.

Meubels laten reinigen

Stap 1
Het insproeien van het meubilair met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis speciaal voor meubelstof.

Stap 2
Het extra behandelen van contactdelen van het meubilair.

Stap 3
Vervolgens het meubel machinaal spoelen en reinigen met een speciaal ervoor bestemde machine.

Het belang van meubelreiniging

U zult zich wel afvragen, waar is dat allemaal goed voor een fris en schoon meubilair? Ja natuurlijk ziet alles er weer netjes uit en representatief uit, maar er is meer. Fris en schoon meubilair is belangrijk. U zorgt hiermee voor een goede uitstraling en uw bedrijf ziet er representatief uit. Maar schoon meubilair heeft meer voordelen. Door regelmatig te kiezen voor meubelreiniging, verlengt u de levensduur van uw meubels aanzienlijk. Bovendien dragen onze koolzuurmethode en de korte droogtijd bij aan een beter binnenmilieu. De aanwas van bacteriën krijgt geen kans. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar een professionele meubelreiniging te laten uitvoeren.

Laat meubelstoffen impregneren, vuil afstotend maken. Het impregneermiddel dringt in de vezel en sluit het af voor inwerking van vocht en vuil. ChemDry Wouters verstrekt u graag een vrijblijvend advies en kostenbegroting voor het reinigen en impregneren.

Meubels impregneren

Naast meubelreiniging, kunnen wij uw meubels ook beschermen tegen vocht en vuil door ze te impregneren. Doordat het impregneermiddel diep in de vezels dringt, krijgen vocht en vuil geen kans om in de meubels te trekken. Hierdoor blijven uw meubels nog langer mooi

meubelreiniging_stoelen

Neem contact met ons op








  Meer weten over meubelreiniging

  Met professionele meubelreiniging zorgt ChemDry Wouters ervoor dat uw meubels er uit blijven zien als nieuw. Wij kunnen vlekken en vreemde luchtjes verwijderen met speciale reinigingsmiddelen en machines. Wij hebben jarenlange de expertise in uitstekend om meubelonderhoud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van meubelreiniging? Laat het ons weten via info@chemdrywouters.nl of bel ons via 0481 450 900. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken