skip to Main Content

Professionele meubelreiniging met ChemDry Wouters

In uw publieksruimte, kantoor of zaal staan ongetwijfeld meubels. Dat deze op den duur vuil worden, spreekt voor zich. Vervangen is dan niet direct nodig. Na professionele meubelreiniging door ChemDry Wouters kunnen uw meubels er weer voor geruime tijd tegen. Met behulp van een speciale meubelreiniging machine, maken wij uw meubelen tot diep in de vezels schoon, waardoor ze er weer uitzien als nieuw. Eventuele vlekken en nare luchtjes zijn dan ook direct verdwenen. Jaarlijks verzorgen wij het onderhoud van het meubilair in kantoren, congreszalen, theaters en publieksruimtes. Maak een afspraak met ons, zodat wij u kunnen laten zien hoe onze professionele meubelreiniging in zijn werk gaat.

Hoe werkt meubelreiniging?

Voor goede meubelreiniging gebruiken wij speciale middelen en machines. Als eerste stap sprayen we het meubilair in met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis. Dit reinigingsmiddel is speciaal voor meubelstof. Vervolgens zullen we de contactdelen van het meubilair extra behandelen. Het meubilair wordt dan machinaal nagespoeld en gereinigd.

Meubels laten reinigen

Wilt u uw meubels door ons laten reinigen? Onze meubelreiniging verloopt in drie stappen:

 • Stap 1. Het insproeien van het meubilair met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis speciaal voor meubelstof.
 • Stap 2. Het extra behandelen van contactdelen van het meubilair.
 • Stap 3. Vervolgens het meubel machinaal spoelen en reinigen met een speciaal hiervoor bestemde machine.

Meubels laten reinigen

Stap 1
Het insproeien van het meubilair met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis speciaal voor meubelstof.

Stap 2
Het extra behandelen van contactdelen van het meubilair.

Stap 3
Vervolgens het meubel machinaal spoelen en reinigen met een speciaal ervoor bestemde machine.

Het belang van meubelreiniging

U zult zich wel afvragen, waar is dat allemaal goed voor een fris en schoon meubilair? Ja, natuurlijk ziet alles er weer netjes en representatief uit, maar er is meer. Fris en schoon meubilair is belangrijk. U zorgt hiermee voor een goede uitstraling en uw bedrijf ziet er representatief uit. Maar schoon meubilair heeft meer voordelen. Door regelmatig te kiezen voor meubelreiniging, verlengt u de levensduur van uw meubels aanzienlijk. Bovendien dragen onze koolzuurmethode en de korte droogtijd bij aan een beter binnenmilieu. De aanwas van bacteriën krijgt geen kans. Dit is beter voor de luchtkwaliteit in een ruimte. Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar een professionele meubelreiniging te laten uitvoeren om uw meubels mooi te houden, fris te laten ruiken, hun levensduur te verlengen en ze te beschermen tegen vlekken, beschadigingen en bacteriën.

Meubels impregneren

Naast meubelreiniging, kunnen wij uw meubels ook beschermen tegen vocht en vuil door ze te impregneren. Doordat het impregneermiddel diep in de vezels dringt, krijgen vocht en vuil geen kans om in de meubels te trekken. Hierdoor blijven uw meubels nog langer mooi. ChemDry Wouters verstrekt u graag een vrijblijvend advies en kostenbegroting voor het reinigen en impregneren van uw meubels.

meubelreiniging_stoelen

De voordelen van meubelreiniging door ChemDry Wouters

Het schoonhouden van een pand is geen gemakkelijke taak. Dit geldt zowel voor woningen als voor bedrijfspanden. Het kost enorm veel tijd, tijd die u liever ergens anders aan besteedt. Daarom kunt u bij ChemDry Wouters terecht voor een effectief schoonmaakprogramma en een efficiënte service. Laat uw meubelreiniging aan ons over en profiteer van:

 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Persoonlijk advies
 • Veilig voor mens & dier

Neem contact met ons op  Meer weten over meubelreiniging

  Met professionele meubelreiniging zorgt ChemDry Wouters ervoor dat uw meubels er uit blijven zien als nieuw. Wij kunnen vlekken en vreemde luchtjes verwijderen met speciale reinigingsmiddelen en machines. Wij hebben jarenlange de expertise in uitstekend om meubelonderhoud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van meubelreiniging? Laat het ons weten via info@chemdrywouters.nl of bel ons via 0481 450 900. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

  Professionele expertise in het reinigen van diverse meubels

  Wilt u dat uw meubels er weer mooi en fris uit komen te zien? Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in het reinigen van verschillende soorten meubelstoffen en materialen. We zijn in staat om elke opdracht die we krijgen efficiënt en vakkundig uit te voeren. Door onze grondige meubelreiniging verwijderen we vuil, vlekken en bacteriën van uw meubels, waardoor uw meubels er weer als nieuw uit komen te zien. Of u nu een bank, fauteuil, eetkamerstoel of ander meubelstuk wilt laten reinigen, wij kunnen altijd aan uw specifieke behoeften voldoen!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Wij houden uw meubels schoon!

  Bij ChemDry Wouters weten we wat we moeten doen om een pand niet alleen schoon te maken, maar ook schoon te houden. Dat geldt ook voor de meubels. Daarom bieden we u meer dan alleen eenmalige meubelreiniging. U kunt bij ons terecht voor een professioneel opgezet contract, gebaseerd op de specifieke behoeften die u heeft. En dat tegen een wel heel aantrekkelijke prijs!

  Uw partner in specialistische reiniging

  Naast meubelreiniging kunnen wij nog veel meer voor u doen om uw woning of bedrijfspand schoon te houden. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het reinigen van vloeren, tapijt en gevels. Het verwijderen van graffiti, brandvertragend impregneren, reinigen van zonnepanelen en nog vele andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. We zijn niet voor niets een full-service schoonmaakorganisatie. U kunt met al uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons terecht. Voor de uitvoering van onze werkzaamheden, stellen we vooraf een prijsopgave op. Zo weet u precies wat onze diensten u gaan kosten. We maken ook vooraf een zo goed mogelijke inschatting van het te verwachten resultaat. Neem dus snel contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met meubelreiniging en onze andere schoonmaakdiensten.

  Meer weten over meubelreiniging?

  Met professionele meubelreiniging zorgt ChemDry Wouters ervoor dat uw meubels er uit blijven zien als nieuw. Wij kunnen vlekken en vreemde luchtjes verwijderen met speciale reinigingsmiddelen en machines. En hebben jarenlange de expertise in uitstekend meubelonderhoud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van meubelreiniging? Laat het ons weten via info@chemdrywouters.nl of bel ons via 0481 450 900. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken