skip to Main Content

Meubels en textiel brandvertragend impregneren

Door meubels en textiel te impregneren in uw woning of bedrijfspand met een brandvertragend middel zorgt u voor aanzienlijk minder schade bij brand en houdt u een brand zoveel mogelijk tegen. Zeker voor ondernemers is brand een groot risico, omdat u meestal verantwoordelijk bent voor de gevolgen. Omdat ook bij brand altijd geldt dat voorkomen beter is dan genezen, ziet de brandweer er op toe dat uw bedrijfspand brandveilig is voor de gebruikers. ChemDry Wouters is een gecertificeerd bedrijf om stofferingen brandvertragend voor u te maken. Neem snel contact met ons op om uw woning of onderneming te voorzien van een brandvertragend impregneermiddel.

Brandvertragend impregneren van de gordijnen of andere textielstoffen.

ChemDry Brandvertraging

Stap 1
Het reinigen van de gordijnen of andere textielstoffen.

brandvertragend

Stap 2
Het insproeien van de gordijnen of andere textielstoffen door middel van brandvertragende producten van ChemDry.

Stap 3
Uw textielstof is brandvertragend geïmpregneerd en u ontvangt het certificaat.

Brandvertragend impregneermiddel

Met een brandvertragend impregneermiddel zorgen wij ervoor dat brandgevoelige materialen in uw woning of bedrijfspand veel later ontvlammen dan dat ze dat zonder de brandvertrager zouden doen. Omdat hierdoor de normaal gesproken snel brandbare materialen niet zo snel ontbranden, hebben u en uw eventuele bezoekers meer tijd om het pand te ontvluchten. Ook heeft de brandweer zo meer tijd om het vuur te bestrijden en uw pand te redden. Ons brandvertragende impregneermiddel is onder andere geschikt voor gordijnen, hout, kerstbomen, kunstbloemen en -planten, kunstkerstbomen, papier/karton, riet en textiel. Neem vandaag nog contact op voor een impregneer advies op maat of om direct uw woning of bedrijfspand brandvertragend te impregneren.

Veiligheid voorop!

Branden kunnen verwoestend zijn. Door uw woning of bedrijfspand brandvertragend te impregneren, kunt u de veiligheid van uw omgeving vergroten. Brandvertragend impregneren is namelijk niet alleen nuttig bij het vertragen van de verspreiding van een bestaande brand, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van een brand. Door brandbare materialen brandwerend te maken, verkleint u de kans op ontsteking. En in het geval van een brand is voorkomen toch wel veel beter dan genezen! Mocht er toch een brand ontstaan, dan zorgt brandvertragend impregneren ervoor dat de schade beperkt wordt.

Brandvertragend impregneren van gordijnen en andere stoffen

Het brandvertragend impregneren van onder andere gordijnen en andere textielsoorten doen wij in drie stappen.

 1. We starten eerst met het reinigen van de gordijnen en/of de andere stoffen
 2. We sprayen de gordijnen en andere meubelstoffen in met onze professionele brandvertragende producten
 3. Ten slotte zijn uw gordijnen en meubelstoffen brandvertragend geïmpregneerd en u ontvangt van ons het bijbehorende officiële certificaat

Milieuvriendelijke middelen

Laat u het brandvertragend impregneren van uw woning of bedrijfspand aan ons over? Dan bent u ervan verzekerd dat er gebruik wordt gemaakt van middelen die veilig zijn voor kind en dier. Met deze middelen zijn we in staat om uw opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Er écht voor onze klanten zijn, dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Daarom staan we u ook graag bij met persoonlijk advies. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Zijn uw gordijnen, vitrage en meubels brandvertragend gemaakt?

Als officiële dealer van Ajax Flamelock®, kunnen we bij ChemDry Wouters uw gordijnen, vitrage en meubelstoffen brandvertragend impregneren. Nadat wij dat proces succesvol hebben afgerond, ontvangt u van ons een officieel certificaat van behandeling dat u bij controle kunt tonen aan de brandweer

Uw partner in specialistische reiniging!

Naast brandvertragend impregneren, kunnen wij nog veel meer voor u doen. Wij zijn namelijk uw partner in specialistische reiniging! Dus ook calamiteitenreiniging, graffiti verwijderen en glasbewassing kunt u aan ons overlaten. Net als tapijt- en meubelreiniging, het reinigen van uw vloeren, het reinigen van uw zonnepanelen en gevelreiniging. We zetten ons graag in om uw woning of bedrijfspand schoon te houden. Want we snappen dat dit voor uzelf geen gemakkelijke taak is. Wij bieden u een efficiënte service en een effectief schoonmaakprogramma tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En dat met een minimale verstoring van de werkprocessen! Wilt u meerdere schoonmaakdiensten aan ons overlaten, naast het brandvertragend impregneren? We stellen graag een professioneel opgezet contract voor u op, gebaseerd op uw behoeften. U profiteert dan van de volgende voordelen:

 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • persoonlijk advies
 • Veilig voor mens & dier

Neem contact met ons op  Direct een afspraak maken voor brandvertragend impregneren

  Wilt u uw woning of bedrijfspand brandvertragend impregneren en op deze manier bijdragen aan een veiligere omgeving? Neem contact op met ChemDry Wouters! Bel naar 0481 450 900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over brandvertragend impregneren? Neem ook dan gerust contact op. Uiteraard helpen we u graag verder.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken