skip to Main Content

Meubels en textiel impregneren voor brandvertraging

Brandvertraging door meubels en textiel te impregneren in uw woning of bedrijfspand met een brandvertragend middel zorgt voor aanzienlijk minder schade of houdt een brand zoveel mogelijk tegen. Zeker voor ondernemers is brand een groot risico, omdat u meestal verantwoordelijk bent voor de gevolgen. Omdat ook bij brand altijd geldt dat voorkomen beter is dan genezen, ziet de brandweer er op toe dat uw bedrijfspand brandveilig is voor de gebruikers. ChemDry Wouters is een gecertificeerd bedrijf om stofferingen brandvertragend voor u te maken. Neem snel contact met ons op om uw woning of onderneming te voorzien van een brandvertragend impregneermiddel.

Brandvertragend impregneren van de gordijnen of andere textielstoffen.

ChemDry Brandvertraging

Stap 1
Het reinigen van de gordijnen of andere textielstoffen.

brandvertragend

Stap 2
Het insproeien van de gordijnen of andere textielstoffen door middel van brandvertragende producten van ChemDry.

Stap 3
Uw textielstof is brandvertragend geïmpregneerd en u ontvangt het certificaat.

Brandvertragend impregneermiddel

Met een brandvertragend impregneermiddel zorgen wij ervoor dat brandgevoelige materialen in uw woning of bedrijfspand veel later ontvlammen dan dat ze dat zonder de brandvertrager zouden doen. Omdat hierdoor de normaal gesproken snel brandbare materialen niet zo snel ontbranden, hebben u en uw eventuele bezoekers meer tijd om het pand te ontvluchten. Ook heeft de brandweer zo meer tijd om het vuur te bestrijden en uw pand te redden. Ons brandvertragende impregneermiddel is onder andere geschikt voor gordijnen, hout, kerstbomen, kunstbloemen en -planten, kunstkerstbomen, papier/karton, riet en textiel. Neem vandaag nog contact op voor een impregneer advies op maat.

Brandvertragend impregneren van gordijnen en andere stoffen

Het brandvertragend impregneren van onder andere gordijnen en andere textielsoorten doen wij in drie stappen.

 1. We starten eerst met het reinigen van de gordijnen en/of de andere stoffen
 2. We sprayen de gordijnen en andere meubelstoffen in met onze professionele brandvertragende producten
 3. Ten slotte zijn uw gordijnen en meubelstoffen brandvertragend geïmpregneerd en u ontvangt van ons het bijbehorende officiële certificaat

Zijn uw gordijnen, vitrage en meubels brandvertragend gemaakt?

Als officiële dealer van Ajax Flamelock®, maken wij bij ChemDry Wouter al uw gordijnen, vitrage en meubelstoffen brandvertragend. Nadat wij dat proces succesvol hebben afgerond, ontvangt u van ons een officieel certificaat van behandeling dat u bij controle kunt overleggen aan de brandweer.

Neem contact met ons op
  Waarom ChemDry Wouters voor brandvertragend impregneren?

  ChemDry Wouters is al sinds 1991 dé expert in specialistische reiniging en brandvertragend impregneren van meubelstoffen en gordijnen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn zelfs marktleider in tapijt- en meubelreiniging. Met milieuvriendelijke en pH neutrale methodes, op basis van koolzuur, reinigen wij jaarlijks honderden meters tapijt en gordijnen en vele soorten meubels. Met onze jarenlange opgedane kennis en ervaring voeren wij elke schoonmaakopdracht efficiënt en vakkundig voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor brandvertragend impregneren.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken