skip to Main Content

Om de (openbare) ruimte rondom uw bedrijfspand netjes en schoon te houden is straatreiniging erg belangrijk. ChemDry Wouters beschikt over een machine waar wij uw promenade, straatwerk en parkeerplaatesen weer keurig schoon mee kunnen maken.

Deze speciale machine zorgt er voor dat de klinkers of overige straatwerk weer wordt ontdaan van vuil en o.a. het achtergebleven kawgom, waarbij het zand tussen de klinkers niet wordt meegenomen.

Toepasbaar in grote o.a. parkeergarage’s, luchthavens, winkelcentra.

Neem contact op voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak voor straatreiniging.

Neem contact met ons op
  Chemdry Wouters

  Waar onze werkzaamheden zicht vooral richten op meubel- en tapijtreiniging bieden we ook specialistische reinigingsdiensten. Denk hierbij o.a. aan gevelreiniging, graffiti laten verwijderen en cruiseschipreiniging.

  Ook straatreiniging behoort tot onze diensten. Het schoonhouden van bestrating is natuurlijk geen eenmalige klus. Het is voor het representatieve beeld belangrijk om straatreiniging periodiek in te zetten.

  Voor deskundig advies en overleg kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u graag direct een afspraak wilt maken kunt u het formulier invullen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken