skip to Main Content

Stoepen en straten schoon met ChemDry Wouters

Straatreiniging is een van de specialiteiten van ChemDry Wouters. Om de (openbare) ruimtes rondom uw woning of bedrijfspand netjes en schoon te houden, is straatreiniging onmisbaar. Wij hebben speciale machines waarmee wij uw promenade, stoepen, straten en parkeerplaatsen kunnen reinigen en weer netjes maken. Met deze machines zorgen wij ervoor dat klinkers en het overige straatwerk wordt ontdaan van straatvuil en bijvoorbeeld ook kauwgom. Met onze deskundige manier van straatreiniging laten wij het zand tussen stenen en klinkers geheel ongemoeid. Stoepen en straten zien er na onze schoonmaakwerkzaamheden weer fris en schoon uit. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak voor professionele straatreiniging.

Waarom en wanneer is straatreiniging?

Straatreiniging is nodig om straten schoon te maken en ze ook langdurig schoon te houden. Dat houdt de ruimte aantrekkelijk voor de mensen die er gebruik van maken. We kunnen u verschillende redenen geven over het waarom van straatreiniging en wanneer het nodig kan zijn:

  • Straatvuil verwijderen: vuil op de straat, zoals afval, bladeren en takken, kan op straat achterblijven en moet worden verwijderd om de straat aantrekkelijk en goed begaanbaar te houden.
  • Graffiti verwijderen: hoewel graffiti niet direct op straat ligt, kan graffiti op muren of gebouwen leiden tot verloedering en een gebouw of straat minder aantrekkelijk maken. Met straatreiniging kunnen we ook graffiti verwijderen en een straat of pand er weer netjes en leefbaar uit laten zien.
  • Verstoppingen voorkomen: op straat rondslingerende bladeren of takken kunnen in de riolering terechtkomen. En die kunnen verstoppingen, overstromingen en andere problemen veroorzaken. Met straatreiniging houden we putten en rioleringen zo schoon mogelijk.
  • Strooizout en zand verwijderen: na een koude (winterse) periode kan er veel strooizout en zand op straat achtergebleven zijn. Dat is niet bevorderlijk voor mens, dier, auto’s en fietsen. Met straatreiniging ontdoen we de straat van de stoffen die in vorstvrije periodes niet meer nodig zijn.

Waar ChemDry Wouters inschakelen voor straatreiniging?

U kunt ChemDry Wouters inschakelen voor straatreiniging in en op onder andere:

    • Parkeergarages
    • Luchthavens
    • Winkelcentra
    • Evenemententerreinen
    • Binnensteden
    • Bedrijventerreinen
    • Privéterreinen
schoonmaken

Hoe vaak straatreiniging toepassen?

In het algemeen is straatreiniging nodig om de hygiëne, veiligheid en aantrekkelijkheid van straten te behouden en te verbeteren. Het kan ook nodig zijn om specifieke problemen op te lossen, zoals graffiti of verstoppingen. Hoe vaak u straatreiniging moet laten doen, is afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden van elke straat of omgeving. Het reinigen van bestrating is doorgaans geen eenmalige klus. Voor een representatieve uitstraling is het belangrijk om straatreiniging periodiek te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op  ​​Contact met ChemDry Wouters

  Chemdry Wouters heeft jarenlange kennis en ervaring in specialistische straatreiniging voor particulieren en bedrijven. Voor deskundig advies en overleg kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard is direct een afspraak maken ook mogelijk. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken