skip to Main Content

tapijtreiniging

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar. Tapijt heeft veel voordelen en gunstige eigenschappen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat tapijt vaak tegemoet komt aan de meest uiteenlopende wensen en eisen die men stelt aan een vloerbedekking.

Meubelreiniging

Naast tapijtreiniging kunt u bij ons ook terecht voor professionele meubelreiniging. We zorgen ervoor dat uw meubelen er weer als nieuw uitzien, alle vlekken en vreemde luchtjes zijn verdwenen. Mocht u graag een demonstratie van ons willen dan kunt u daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Vloerbedekking & tapijt laten reinigen

Stap 1
Het tapijt stofzuigen met een industriële borstelstofzuiger.

 

Stap 2
Het tapijt insproeien met een reinigingsmiddel op koolzuurbasis, waar nodig extra behandeling eventuele hardnekkige vervuiling of vlekken.

Stap 3
Het tapijt reinigen door middel van pad reiniging.

 

Houd uw tapijt in goede conditie

Tapijt is comfortabel, representatief en sfeervol. Bovendien is tapijt praktisch overal toepasbaar en in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Ieder tapijt heeft echter wel onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. Met onze speciale methode van tapijtreiniging is uw tapijt en vloerbedekking weer snel in optima forma!

Uw tapijt is prima te reinigen en te beschermen tegen vervuiling en vlekken!
Daarnaast is het bewezen dat vakkundig tapijt reinigen bijdraagt aan een beter binnenmilieu, iets wat door toenemende gevoeligheid bij de mensen voor allerlei allergische stoffen steeds belangrijker wordt. Het stofzuigen is hierbij niet voldoende en (laten) reinigen ook niet altijd. Het resultaat is namelijk sterk afhankelijk van de reinigingsmethode.

Unieke methode

Onze unieke koolzuurmethode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw zakelijke ruimte en dat is naast het feit dat het allemaal zeer schoon wordt een niet onbelangrijk voordeel.

Neem contact met ons op
  Wat beloven wij u?

  Onze belofte is dat wij de beste reinigingsmethode zullen toepassen met de hoogste servicegraad. Tapijt door ons gereinigd en geïmpregneerd gaat langer mee, blijft langer schoon, zorgt voor een beter binnenmillieu en gezondere werkomgeving.

  Uw opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd!!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken