skip to Main Content

tapijtreiniging

Professionele gevelreiniging van uw woonhuis of kantoorpand

Zo nu en dan is gevelreiniging van uw pand noodzakelijk om het gebouw weer netjes en toonbaar te maken. Daarbij zorgt gevelreiniging niet alleen voor een frisse en verzorgde indruk, maar helpt het ook om de schadelijke invloed van vuil te beperken. Want geen enkel gebouw en geen enkele gevel ontkomt aan de schadelijke invloed van weersinvloeden en vervuilende stoffen van het verkeer. In de buitenlucht vervuilt wat dat betreft eigenlijk alles. Dus ook de gevels van uw bedrijfspand of woonhuis. Met professionele gevelreiniging van ChemDry Wouters is uw pand snel weer verschoond van de vervuilende en verstorende werking van vuil. Maak dus snel een afspraak met ons voor de gevelreiniging van uw pand.

Gevel laten reinigen

Wilt u uw gevel door ons laten reinigen? Gevelreiniging verloopt bij ons in drie stappen:

 • Stap 1. Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Stap 2. Het reinigen van de gevel zoals overeengekomen.
 • Stap 3. Eventueel/indien gewenst worden de gevels geïmpregneerd.

Het belang van gevelreiniging

Vuil, algen, schimmels en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op het oppervlak van uw gevel. Om hiervan af te komen, is gevelreiniging de oplossing. Dankzij gevelreiniging voorkomt u ernstige schade aan uw gevel, wat u behoorlijk hoge kosten kan besparen. Daarnaast ziet een schone gevel er veel mooier uit en verhoogt dit de waarde van uw pand. Het is dus van groot belang om uw gevel regelmatig te reinigen. Zo houdt u uw gevel mooi en voorkomt u structurele problemen.

Vloerbedekking & tapijt laten reinigen

Stap 1
Het tapijt stofzuigen met een industriële borstelstofzuiger.

 

Stap 2
Het tapijt insproeien met een reinigingsmiddel op koolzuurbasis, waar nodig extra behandeling eventuele hardnekkige vervuiling of vlekken.

Stap 3
Het tapijt reinigen door middel van pad reiniging.

 

Weersinvloeden en vuil op gevels

Alles wat aan de buitenlucht is blootgesteld vervuilt in de loop van de tijd. Dat geldt dus ook voor de gevels van woonhuizen en kantoorpanden. Dat gebeurt meestal ongemerkt. Zo worden lichte stenen elk jaar een beetje donkerder, zeker aan de zijden waar de meeste neerslag tegenaan komt. Ook de vervuilende invloed van het verkeer op straat zorgt voor het smerig worden van gevels. Dat is niet te stoppen. Alleen professionele gevelreiniging kan er dan voor zorgen dat de gevels weer hun vroegere frisse uitstraling krijgen.

Wat doen wij bij gevelreiniging?

Belangrijke technieken die wij veelal toepassen bij gevelreiniging zijn hogedrukreiniging en softstralen, afhankelijk van de mate van de vervuiling en/of beschadiging. Daarnaast is het van belang om, zeker bij lichte stenen, de gevels te impregneren. Door het impregneren van de gevels ontstaat er een waterafstotende beschermlaag, waardoor vuil en vocht niet in de muren kunnen trekken. Het impregneermiddel dringt diep in de stenen en doet gegarandeerd 8 tot 10 jaar zijn beschermende werk.

Gevelreiniging bij graffiti

Is uw pand beklad met graffiti? Dan kan een grondige gevelreiniging zeker geen kwaad. ChemDry Wouters is dé specialist in gevelreiniging om graffiti te verwijderen. We maken hiervoor gebruik van veilige reinigingsmiddelen en de modernste apparatuur om beschadigingen van uw gevels te voorkomen. Neem contact met ons op voor doeltreffende gevelreiniging en graffiti verwijderen. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat!

Neem contact met ons op  Wat beloven wij u?

  Onze belofte is dat wij de beste reinigingsmethode zullen toepassen met de hoogste servicegraad. Tapijt door ons gereinigd en geïmpregneerd gaat langer mee, blijft langer schoon, zorgt voor een beter binnenmillieu en gezondere werkomgeving.

  Uw opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd!!

  De voordelen van gevelreiniging door ChemDry Wouters

  Bij ChemDry Wouters zijn we al sinds 1991 dé expert in specialistische reiniging. Zowel voor particulieren als bedrijven. We beschikken over jarenlange kennis en ervaring en zijn daardoor in staat om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Ook de gevelreiniging van uw pand. We vinden het belangrijk om er écht voor onze klanten te zijn. Daarom bieden we u de volgende voordelen:

  • Specialistische reiniging
  • Minimale verstoring
  • Persoonlijk advies
  • Veilig voor mens & dier

  Wij houden uw gevel schoon

  Het schoonhouden van een woning of bedrijfspand is geen gemakkelijke taak. Daarnaast is het erg tijdrovend. Toch is het belangrijk dat uw pand zijn mooie uitstraling behoudt. Daar helpen wij u graag bij. Wij bieden u een efficiënte service en een effectief schoonmaakprogramma. En dat terwijl we uw werkprocessen minimaal verstoren. Wilt u uw gevel schoon hebben én schoon houden? Zonder dat het u veel geld kost? Wij voorzien u graag van een professioneel opgezet contract, volledig gebaseerd op uw behoeften voor de gevelreiniging van uw pand!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Full-service schoonmaakorganisatie

  Gevelreiniging is een van de vele diensten die wij verrichten. Naast het reinigen van gevels, reinigen we namelijk ook vloeren, tapijt en meubels. En we voeren nog veel meer specialistische schoonmaakdiensten uit, zoals het reinigen van cruiseschepen, brandvertragend impregneren, het reinigen van zonnepanelen en meer. We zijn een full-service schoonmaakorganisatie, waarbij u voor al uw schoonmaakwerkzaamheden terecht kunt. Wat kunnen we voor u betekenen? Voor de uitvoering van onze werkzaamheden wordt altijd een prijsopgave opgesteld. Zo weet u precies wat onze service u gaat kosten. Daarnaast maken we ook vooraf een zo goed mogelijke inschatting van het te verwachten resultaat. Maak direct een afspraak en ontdek wat we naast gevelreiniging voor u kunnen doen.

  Uw gevels weer schoon en representatief

  Neem voor grondige gevelreiniging en graffiti verwijdering op gevels, contact op met de schoonmaak professionals van ChemDry Wouters. U kunt ons bellen op nummer 0481 450 900 en u kunt ons mailen via info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken