skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf
 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Persoonlijk advies
 • Veilig voor mens en dier

Dé expert in specialistische reiniging

ChemDry Wouters is al sinds 1991 dé expert in specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. ChemDry is de marktleider in tapijt- en meubelreiniging. Met milieuvriendelijke en pH neutrale methode, op basis van koolzuur, worden jaarlijkse vele (meters) tapijt en veel verschillende meubels gereinigd. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren.

over chemdry wouters

Specialisme

Je schakelt ons niet alleen in voor tapijt- en meubelreiniging maar ook voor het reinigen van vloeren. ‘Daar kun je van de vloer eten’, is een veelgehoorde uitspraak wanneer het ergens heel erg netjes en schoon is. Dat is niet voor niets. Een schone vloer is ongeveer het eerste wat je ziet als je ergens binnenkomt. Om een vloer schoon, netjes en als nieuw eruit te laten zien, is regelmatig onderhoud nodig. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in vloeronderhoud. Zelfs het schoonhouden van zeer grote vloeroppervlakten zijn voor ons geen probleem. Het reinigen van de vloeren kan bestaan uit: hout, siergrind, marmoleum, PVC, natuursteen, sanitaire vloeren en sportvloeren.

Neem contact met ons op  En veel meer

  Naast het reinigen van tapijt, meubelen en vloeren zijn er nog meer specialistische diensten. Het reinigen van cruiseschepen, gevelreiniging, brandvertragend impregneren, graffiti verwijderen en overige. Naast onze eigen diensten is er ook een samenwerkingsverband met Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. om elkaars diensten op een zo adequate manier uit te voeren. Hierdoor ontstaat er voor beide organisaties een full-service- schoonmaakbedrijf. Voor de uitvoering van de werkzaamheden, stellen wij altijd een prijsopgave op. Vooraf wordt tevens een zo goed mogelijke inschatting gedaan van het te verwachten resultaat.
  Er écht voor de klanten zijn is wat wij belangrijk vinden.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken