skip to Main Content

Glasbewassing cruiseschepen en andere schoonmaakdiensten

Wist u dat glasbewassing op cruiseschepen een zeer specialistisch karwei is? Het is één van de specialiteiten van ChemDry Wouters, al sinds 1991 dé expert in specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Glazen wassen en andere schoonmaakwerkzaamheden op cruiseschepen hoort daar ook bij. Dus bent u in het bezit van een sloep of jacht? Of werkt u voor een rederij met cruiseschepen in de vloot? Dan is verstandig om uw boot of schip vakkundig te laten reinigen. Vuiligheid tast het schip aan en met vieze ramen biedt u uw passagiers op een cruiseschip niet zeer veel bezienswaardigheden. Daarom kunt u ChemDry Wouters altijd inschakelen voor glasbewassing op cruiseschepen en andere schoonmaakwerkzaamheden. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Waarom schone ruiten op een cruiseschip?

Als u passagiers vervoert op uw cruiseschip, dan wilt u ze een mooie beleving aanbieden aan boord van uw schip. Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen een trip op uw cruiseschip boeken, is dat ze uitvoerig kunnen genieten van al het moois dat er langs en op het water te zien is. Schone ruiten zijn dan uiteraard onmisbaar om iedereen volop goed zicht te bieden. Daarom is periodieke glasbewassing op cruiseschepen geen overbodige luxe. Wij doen dat dan ook graag voor u.

Cruiseschepen reinigen, van binnen en buiten

Naast glasbewassing, zijn wij ook gespecialiseerd in andere vormen van reiniging op cruiseschepen. Wij kunnen dan ook het interieur van deze schepen grondig onder handen nemen, zodat u altijd een gastvrije een schone uitstraling op uw schip heeft. Ook meubelreiniging aan boord is voor ons geen probleem. Zo kunnen wij met specialistische machines en zonder schadelijke middelen meubels, tapijten, houten vloeren, maar ook matrassen en sanitaire ruimtes hygiënisch schoon maken. Zo kunt u alle schoonmaakwerkzaamheden die moeten plaatsvinden voor een vaartocht overlaten aan echte schoonmaakprofessionals.

Neem contact met ons op
  Contact opnemen met ChemDry Wouters

  Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen voor de uitvoerige glasbewassing van cruiseschepen. Wilt u de schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters inschakelen voor glasbewassing op cruiseschepen? Of kunnen wij u helpen met ander reinigingstaken op uw schip? U kunt ons bellen op nummer 0481 450 900, en u kunt ons mailen via info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken