skip to Main Content

Glasbewassing cruiseschepen en andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden

Cruiseschepen zijn gemaakt om ten eerste van A naar B te varen. Daarnaast functioneren ze als een varend vervoermiddel waarop mensen kunnen genieten van de omgeving op de route. Dan is het op zijn minst noodzakelijk dat iedereen goed door de ruiten naar buiten kan kijken. Dat maakt periodieke glasbewassing op cruiseschepen noodzakelijk. Glasbewassing op cruiseschepen is een echte specialiteit van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters. U kunt als rederij of scheepseigenaar ChemDry Wouters altijd inschakelen voor glasbewassing op cruiseschepen en voor andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Cruiseschepen met goed zicht naar buiten

Wist u dat glasbewassing op cruiseschepen een zeer specialistisch schoonmaakkarwei is? Het is één van de specialiteiten van ChemDry Wouters. Wij zijn namelijk al sinds 1991 dé expert in specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Glazen wassen en andere schoonmaakwerkzaamheden op cruiseschepen hoort daar ook bij. Dus bent u als reder of particulier in het bezit van een cruiseschip, sloep of jacht? Dan is het verstandig om uw boot of schip vakkundig te laten reinigen. Vuiligheid tast het schip aan en met vieze ramen biedt u uw passagiers op het cruiseschip niet zeer veel bezienswaardigheden. Bovendien is het voor uw wiegen veiligheid en die van uw gasten noodzakelijk om goed zicht te hebben.

Waarom schone ruiten op cruiseschepen?

Als u passagiers vervoert op uw cruiseschip, dan wilt u ze een mooie beleving aanbieden aan boord van uw schip. Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen een trip op uw cruiseschip boeken, is dat ze uitvoerig kunnen genieten van al het moois dat er langs en op het water te zien is. Schone ruiten zijn dan uiteraard onmisbaar om iedereen goed zicht te bieden. Daarom is periodieke glasbewassing op cruiseschepen geen overbodige luxe. Wij doen dat graag vakkundig voor u.

Cruiseschepen van binnen en buiten reinigen

Naast glasbewassing op cruiseschepen, zijn wij ook gespecialiseerd in andere vormen van schoonmaak of reiniging op cruiseschepen. Wij kunnen ook het interieur van deze schepen grondig onder handen nemen met professionele reiniging, zodat u altijd een gastvrije en schone uitstraling op uw schip heeft. Dat is wel zo prettig voor uw gasten. Ook meubelreiniging aan boord is voor ons geen probleem. Zo kunnen wij met specialistische machines en zonder het gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen uw meubels, tapijten, houten vloeren en ook matrassen en sanitaire ruimtes hygiënisch reinigen. U kunt wat dat betreft alle schoonmaakwerkzaamheden op cruiseschepen, en andere soorten boten, die moeten plaatsvinden voor een vaartocht overlaten aan onze schoonmaakprofessionals.

Neem contact met ons op  Contact opnemen met ChemDry Wouters

  Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen voor uitvoerige en professionele glasbewassing op en van cruiseschepen. Wilt u hiervoor ook de schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters inschakelen? Of kunnen wij u helpen met ander reinigingstaken op uw boot of schip? U kunt ons bellen op 0481 450 900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken