skip to Main Content

gevelreiniging

Professionele gevelreiniging van woonhuis of kantoorpand

Zo nu en dan is gevelreiniging van uw pand nodig om het gebouw weer netjes en toonbaar te maken voor een frisse en verzorgde indruk en om de schadelijke invloed van vuil te beperken. Want geen enkel gebouw en geen enkele gevel ontkomt aan de schadelijke invloed van weersinvloeden en vervuilende stoffen van het verkeer. In de buitenlucht vervuilt wat dat betreft eigenlijk alles. Dus ook de gevels van uw bedrijfspand of woonhuis. Met professionele gevelreiniging van ChemDryWouters is uw pand snel weer verschoond van de vervuilende en verstorende werking van vuil. Maak dus snel een afspraak met ons voor gevelreiniging van uw pand.

Gevel laten reinigen

Stap 1
Vrijblijvende offerte aanvragen.

Schoonmaakbedrijf-Lent

Stap 2
Het reinigen van de gevel zoals overeengekomen.

Stap 3
Eventueel/indien gewenst worden de gevels geïmpregneerd.

Weersinvloeden en vuil op gevels

Alles wat aan de buitenlucht is blootgesteld vervuilt in de loop van de tijd. Dat geldt dus ook voor de gevels van woonhuizen en kantoorpanden. Dat gebeurt meestal ongemerkt. Zo worden lichte stenen elk jaar een beetje donkerder, zeker aan de zijden waar de meeste neerslag tegenaan komt. Ook de vervuilende invloed van het verkeer op straat zorgt voor het smerig worden van gevels. Dat is niet te stoppen. Alleen professionele gevelreiniging kan er dan voor zorgen dat de gevels weer hun vroegere frisse oude uitstraling krijgen.

Wat doen wij bij gevelreiniging?

Belangrijke techniek die wij veelal toepassen bij gevelreiniging zijn hogedrukreiniging en softstralen, afhankelijk van de mate van de vervuiling en/of beschadiging. Daarnaast is het van belang om, zeker bij lichte stenen, de gevels te impregneren. Door het impregneren van de gevels ontstaat er een waterafstotende beschermlaag, waardoor vuil en vocht niet in de muren kunnen trekken. Het impregneermiddel dringt diep in de stenen en doet gegarandeerd 8 tot 10 jaar zijn beschermende werk.

Gevelreiniging bij graffiti

Is uw pand beklad met graffiti? Dan kan een grondige gevelreiniging zeker geen kwaad. ChemDry Wouters is dé specialist in gevelreiniging om graffiti te verwijderen. We maken hiervoor gebruik van veilige reinigingsmiddelen en de modernste apparatuur om beschadigingen van uw gevels te voorkomen. Neem contact met ons op voor doeltreffende gevelreiniging en graffiti verwijderen. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat!

Neem contact met ons op  Uw gevels weer schoon en representatief

  Neem voor grondige gevelreiniging en graffiti verwijdering op gevels, contact op met de schoonmaak professionals van ChemDry Wouters. U kunt ons bellen op nummer 0481 450 900, en u kunt ons mailen via info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken