skip to Main Content
chemdry-wouters

Professionele reiniging van parkeerdek of parkeergaragevloer

Regelmatige reiniging van een parkeerdek of een parkeergaragevloer bepaalt voor een zeer groot deel de indruk die de parkeerfaciliteit of garage achterlaat op de bezoekers. Op een parkeervloer kan vuiligheid zich snel ophopen. Want reken maar dat auto’s veel straatvuil van buiten meenemen. Daarnaast lekken ze ook regelmatig vloeistoffen op de vloer. Uit onderzoek blijkt dat een schoon parkeerdek het gevoel van veiligheid van de gebruiker vergroot. Periodieke en grondige reiniging van het grote oppervlak van een parkeerdek of parkeergaragevloer vraagt om een professionele en industriële reiniging van ChemDry Wouters. Dankzij onze inspanningen voor reiniging van een parkeerdek, ziet de parkeergarage er snel weer representatief uit. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Waar vonden we een parkeerdek?

Een parkeerdek is een verdieping in een gebouw of parkeergarage die is bedoeld om er voertuigen te parkeren. Een parkeerdek is vaak onderdeel van een gebouw, zoals een appartementencomplex, ziekenhuis of winkelcentrum. Een parkeerdekken kan zich zowel binnen als buiten bevinden en heeft meestal een ondergrond van beton of asfalt. Door het gebruik van het parkeerdek kan het enorm verontreinigen.

Waarom een parkeerdek reinigen?

Er zijn verschillende redenen te geven waarom een parkeerdek reinigen belangrijk kan zijn:

  • Hygiëne: het parkeerdek kan vuil en stoffig worden door het dagelijks gebruik, wat kan leiden tot een onhygiënische omgeving. Zeker bij ziekenhuizen kan dat vervelend zijn. Regelmatig reinigen kan helpen om de hygiëne op het parkeerdek te behouden.
  • Uiterlijk: een vuil parkeerdek geeft een slechte indruk op bezoekers of klanten van het gebouw. Regelmatig het parkeerdek reinigen helpen om het er netjes en aantrekkelijk uit te laten zien.
  • Verlenging van de levensduur: vuil en stof op het parkeerdek kunnen leiden tot schade aan het parkeeroppervlak, wat kan leiden tot kosten voor reparatie of vervanging. Regelmatig reinigen kan helpen om de levensduur van het parkeerdek te verlengen.
  • Veiligheid: dit is wel de belangrijkste reden! Stof en vuil op het parkeerdek kunnen leiden tot gladde oppervlakken en een verhoogd risico op uitglijden en valpartijen. Regelmatig reinigen zorgt voor een grotere veiligheid.
Reiniging parkeerdek direct afzuiging

Parkeerdek ziekenhuis reinigen

Op een parkeerdek in of bij een ziekenhuis komen dagelijks mensen die parkeerplaatsen voor mensen met een fysieke beperking nodig hebben, of parkeerplaatsen dicht bij de ingang voor mensen met een rolstoel. Ook parkeert bij de ingang vaak de ambulance. Hierbij is het belangrijk dat de ingang gewoon gebruikt kan worden en dat het er geen waterballet wordt. De vloer wordt daarom door ons gereinigd met directe afzuiging. Hierdoor ontstaat er geen waterballet en kan men gewoon gebruik blijven maken van de vloer tijdens onze werkzaamheden.

Periodieke vloerreiniging van parkeerdek en/of parkeergarage

Om uw parkeerdek in optimale conditie te houden is het belangrijk om regelmatig een grondige reiniging uit te voeren. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van ChemDry Wouters. Wij nemen u een zorg uit handen, zodat u zich gewoon kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Neem contact met ons op  Afspraak maken voor parkeerdek reinigen

  Chemdry Wouters heeft jarenlange kennis en ervaring in specialistische reiniging voor particulieren en bedrijven. Kunnen wij uw parkeerdek reinigen? Maak dan direct een afspraak met ons. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken