skip to Main Content
glasbewassing

Vakkundige ruiten schoonmaak tot op grote hoogte

Glasbewassing, ofwel ramen wassen is een klusje waar niet iedereen op zit te wachten. Het is ook een tijdrovende bezigheid, die niet ook door iedereen feilloos wordt uitgevoerd. Dat kan het ook tot een frustrerende klus maken. Het goed en streeploos reinigen van ruiten is dan ook echt een vak. En dat is zeker het geval al er ruiten gereinigd moeten worden op moeilijk bereikbare of hooggelegen plekken. Voor vakkundige glasbewassing, kunt u altijd de schoonmaakspecialisten van Chemdry Wouters inschakelen. Zo krijgt uw pand snel weer de representatieve uitstraling die u graag wenst en die door iedereen op prijs gesteld wordt.
Voor glasbewassing bij bedrijven, kantoren, instellingen hebben wij altijd een perfect passende en interessante prijs op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze scherpe tarieven voor professionele glasbewassing.

Waarom glasbewassing?

Glasbewassing is belangrijker dan u wellicht denkt. De ruiten in een kantoor- of bedrijfspand vervullen namelijk een dubbele functie. Ze zijn niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ze zorgen ook voor schone ruiten en daardoor een frisse werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd. Dus waarom blijven zitten met vuile ruiten als wij snel en vakkundig uw ruiten kunnen reinigen. Zo maken het onzichtbare weer zichtbaar.

Naast ruiten ook ramen wassen

Men spreekt bij glasbewassing in het algemeen graag over ramen wassen, waar ruiten wassen bedoeld wordt. Dat is nu eenmaal ingebakken in de Nederlandse taal. Maar weet dat we bij glasbewassing niet alleen de ruiten wassen, maar ook het raamwerk reinigen. Doordat we tegelijkertijd ook de ramen mee reinigen, weet u zeker dat die er schoon en fris uitzien, en weet u ook dat ze hierdoor een langere levensduur hebben.

Glasbewassing

Telescopische glasbewassing en met hoogwerker

Met telescopische glasbewassing zorgen wij voor kraakheldere ruiten, ook op grote hoogtes. De uitschuifbare telescoopsteel maakt het mogelijk om ramen tot wel vijftien meter weer kraakhelder te maken. Door gedemineraliseerd water door de telescoopsteel te pompen, bent u bij ChemDry Wouters verzekerd van streeploze en vlekvrije ramen. Zo kan iedereen weer vrijuit van de omgeving genieten. Om de ‘onbereikbare’ plekken te bereiken, gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is namelijk anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies naar de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Over Chemdry Wouters

Sinds 1991 is Chemdry Wouters al dé expert in specialistische reiniging, voor particulieren en bedrijven. Als marktleider in meubel- en tapijtreiniging hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. U kunt elke klus moeiteloos aan ons overlaten. We werken met een methode op basis van koolzuur die milieuvriendelijk en pH neutraal is.

Neem contact met ons op
  Afspraak maken voor glasbewassing

  Maak direct een afspraak voor glasbewassing bij uw kantoor- of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op via 0481 450 900, of mail naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken