skip to Main Content
Glasbewassing Cruiseschepen

Vakkundige ruiten schoonmaak tot op grote hoogte

Glasbewassing, ofwel ramen wassen, is een klusje waar niet iedereen op zit te wachten. Het is een tijdrovende bezigheid die niet door iedereen feilloos wordt uitgevoerd. Dat kan het ook tot een frustrerende klus maken. Het goed en streeploos reinigen van ruiten is dan ook echt een vak. En dat is zeker het geval als er ruiten gereinigd moeten worden op moeilijk bereikbare of hooggelegen plekken. Voor vakkundige glasbewassing, kunt u altijd de schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters inschakelen. Zo krijgt uw pand snel weer de representatieve uitstraling die u graag wenst en die door iedereen op prijs gesteld wordt.
Voor glasbewassing bij bedrijven, kantoren en instellingen hebben wij altijd een perfect passende en interessante prijs op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze scherpe tarieven voor professionele glasbewassing.

Waarom glasbewassing?

Glasbewassing is belangrijker dan u wellicht denkt. De ruiten in een kantoor- of bedrijfspand vervullen namelijk een dubbele functie. Ze zijn niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ze zorgen ook voor een frisse werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd. Met schone ruiten laat u dus niet alleen een positieve en professionele indruk achter op uw klanten, maar ook voor uw personeel heeft het voordelen. Alleen al doordat schone ruiten zorgen voor een betere lichtinval. Dus waarom zou u blijven zitten met vuile ruiten als wij snel en vakkundig uw ruiten kunnen reinigen precies zoals u dat wilt? Of u nu regelmatige onderhoudsreiniging nodig heeft of een eenmalige dieptereiniging, wij hebben de oplossing voor u. Dankzij glasbewassing door ChemDry Wouters wordt het onzichtbare weer zichtbaar!

Naast ruiten ook ramen wassen

Men spreekt bij glasbewassing in het algemeen graag over ramen wassen, waar ruiten wassen bedoeld wordt. Dat is nu eenmaal ingebakken in de Nederlandse taal. Maar weet dat we bij glasbewassing niet alleen de ruiten wassen, maar ook het raamwerk reinigen. Doordat we tegelijkertijd ook de ramen mee reinigen, weet u zeker dat die er schoon en fris uitzien en weet u ook dat ze hierdoor een langere levensduur hebben.

Glasbewassing

Telescopische glasbewassing en met hoogwerker

Met telescopische glasbewassing zorgen wij voor kraakheldere ruiten, ook op grote hoogtes. De uitschuifbare telescoopsteel maakt het mogelijk om ramen tot wel vijftien meter weer kraakhelder te maken. Door gedemineraliseerd water door de telescoopsteel te pompen, bent u bij ChemDry Wouters verzekerd van streeploze en vlekvrije ramen. Zo kan iedereen weer vrijuit van de omgeving genieten. Om de ‘onbereikbare’ plekken te bereiken, gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is namelijk anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies over de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Kies voor professionele glasbewassing!

Laat uw ruiten schoonmaken door ChemDry Wouters en geniet van een sprankelend resultaat. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en expertise in het reinigen van alle soorten ruiten, of ze nu hoog, laag, groot of klein zijn. Daarbij is veiligheid onze topprioriteit. We beschikken over de juiste middelen om zelfs de moeilijkst bereikbare ramen op een veilige manier schoon te maken. Hiervoor gebruiken we enkel milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. En dat voor een wel heel goede prijs! Kies voor professionele glasbewassing en uw pand ziet er weer uit als nieuw.

Over Chemdry Wouters

Sinds 1991 is Chemdry Wouters al dé expert in specialistische reiniging, voor particulieren en bedrijven. Als marktleider in meubel- en tapijtreiniging hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. U kunt elke klus moeiteloos aan ons overlaten. We werken met een methode op basis van koolzuur die milieuvriendelijk en pH neutraal is.

Uw partner in specialistische reiniging!

Het schoonhouden van uw bedrijfspand is geen gemakkelijke taak. U wilt hier natuurlijk niet al te veel geld aan kwijt zijn. Wat u wel wilt, is een efficiënte service en een effectief schoonmaakprogramma. En dat met een minimale verstoring van de werkprocessen. Daarvan bent u verzekerd als u ChemDry Wouters inschakelt voor glasbewassing. Wij kunnen u helpen de balans te vinden tussen een schoon pand tegen een aantrekkelijk budget. Er écht voor onze klanten zijn, dat is wat wij belangrijk vinden. We zijn dan ook in staat om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Daarbij profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Persoonlijk advies
 • Veilig voor mens & dier

Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht?

Wilt u naast glasbewassing nog meer schoonmaakwerkzaamheden aan ons overlaten? Dat kan! Gebaseerd op de behoeften die u heeft, stellen wij een professioneel opgezet contract voor u op. Zo kunt u uw vloeren door ons laten reinigen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in tapijtreiniging, meubelreiniging, gevelreiniging, het reinigen van zonnepanelen en brandvertragend impregneren. Maar ook in andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden, zoals:

 • Gevelreiniging
 • Straat- of terrasreiniging
 • Graffiti verwijderen
 • Kauwgom verwijderen
 • Marmer kristalliseren
 • Sanitaire vloeren reiniging
 • Waterschade herstel
 • Calamiteitenreiniging

Neem contact met ons op  Afspraak maken voor glasbewassing

  Wilt u weer door uw ruiten naar buiten kunnen kijken? Maak dan direct een afspraak voor glasbewassing bij uw kantoor- of bedrijfspand. Neem hiervoor contact met ons op via 0481 450 900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over glasbewassing of onze andere schoonmaakwerkzaamheden? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u uiteraard graag.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken