skip to Main Content

Belang van goed onderhouden sportvloer

Sportvloeren worden dagelijks veel gebruikt en er wordt veel op gezweet. Het is dan ook erg belangrijk dat ze goed gereinigd en onderhouden worden. Dit is niet alleen goed voor de vloer, maar ook voor de sporters die er gebruik van maken. Laat uw sportvloer daarom goed onderhouden door ChemDry Wouters. Onze professionals weten precies op welke manier uw sportvloer het best onderhouden kan worden. Neem eens contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.

Sportvloer onderhouden door expert

Sportvloeren reinigen kost veel tijd. Deze vloeren hebben bovendien een andere aanpak nodig dan andere vloeren. Laat daarom de specialisten van ChemDry Wouters uw sportvloer goed onderhouden. Wij maken gebruik van speciale reinigingsapparatuur en duurzame schoonmaakartikelen, die elk een specifieke functie hebben. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technieken en houden we ons aan de wetten en regels wat betreft reiniging en het gebruik van de juiste producten. Houd uw vloer in topconditie en laat uw sportvloer goed onderhouden door onze experts.

Redenen goed onderhouden sportvloer

U wilt natuurlijk een veilige en hygiënische sportomgeving voor iedereen creëren. Maar waarom is uw sportvloer goed onderhouden en reinigen nu zo belangrijk? Natuurlijk geeft het een frisse en professionele uitstraling wanneer uw sportvloer er goed uitziet, maar er is meer. Sportvloeren worden zeer intensief gebruikt. Mensen lopen over de vloer, maar komen er ook wel eens met hun handen op of vallen op de vloer. Dan wilt u ervoor zorgen dat de vloeren hygiënisch zijn om verspreiding van ziektes te voorkomen. Ook zullen sporters minder snel uitglijden op een schone vloer, omdat er geen vuil op ligt. Een schone vloer zorgt dus ook voor veiligheid.

Dagelijkse schoonmaak sportvloer

Sportvloeren moeten dagelijks gereinigd worden, zowel droog als nat. Een gladde vloer kan met een zachte bezem, stofzuiger dweil of zwabber eenvoudig droog gereinigd worden. Met synthetische zwabberhoezen verbetert u de statische werking en verwijdert u nog meer vuil. Voor een grote ruimte kunt u beter een schaarzwabber gebruiken. De sportvloer moet ook regelmatig nat gereinigd worden door regelmatig te schrobben. Door een neutrale reiniger te gebruiken, blijft er geen wasfilm achter. Het reinigen van de vloer is echter het makkelijkst met een machine en speciaal ontwikkeld schoonmaakmiddel voor sportvloeren.

schoonmaken

Hardnekkige vlekken verwijderen

Wanneer een sportvloer intensief gebruikt wordt, ziet hij er na enige tijd niet meer representatief uit. Dan is grondige reiniging door een specialistisch schoonmaakbedrijf nodig. Sportvloeren, zoals die van een gymzaal, zijn ontworpen om zacht en schokbestendig te zijn. Op het moment dat zo’n vloer grondig schoongemaakt moet worden, is er specialistische apparatuur nodig. ChemDry Wouters gebruikt bovendien altijd een speciale cleaner om hardnekkige vlekken te verwijderen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan schoenstrepen, die niet verwijderd kunnen worden door te dweilen.

Onderhoud met TomCat techniek

Intensief gebruikte vloeren hebben ook af en toe een onderhoudsbeurt nodig. ChemDry Wouters kan uw sportvloer goed reinigen en onderhouden met de TomCat techniek. De kwaliteit van uw sportvloer wordt hiermee gewaarborgd en zowel u als uw sporters zullen hier veel plezier aan beleven. De schrobmachine van TomCat maakt een unieke beweging. Door gebruik te maken van vloerpads en tools kunnen er allerlei vloerbehandelingen worden uitgevoerd. Door het gewicht te verhogen, kan er meer druk gezet worden op de vloer. Hierdoor wordt uw sportvloer effectiever en sneller gereinigd. Bovendien worden alle hoeken en kantjes meegenomen. Zo weet u zeker dat uw sportvloer goed gereinigd is.

Periodiek onderhoud sportvloer

Alle sportvloeren hebben onderhoud nodig, zelfs sportvloeren van hoge kwaliteit. Wanneer u uw sportvloer goed wilt onderhouden, kiest u voor periodiek onderhoud. Dit zorgt er namelijk voor dat uw sportvloeren hygiënisch blijven, langer meegaan en hun stroefheid behouden. Bovendien zorgt dit voor een een betere veiligheid voor de sporters. Kies er daarom ook voor uw sportvloer periodiek goed te laten onderhoud en ontdek de service van ChemDry Wouters.

Reinig sportvloer met regelmaat

Hoe vaker een sportvloer gebruikt wordt, hoe vaker hij onderhouden en gereinigd moet worden. Wordt een vloer slechts matig gebruikt, dan is één keer per week reinigen genoeg. Wordt de vloer echter zwaar belast, dan moet dit zeker vier keer per week gebeuren. Ook dient de vloer periodiek behandeld te worden, bijvoorbeeld door strippen, polishen en lakken of oliën. Dit alles is vereist om uw sportvloer schoon en veilig te houden. Schakel daarom de specialisten van ChemDry Wouters in. Wij onderhouden uw sportvloer niet alleen goed, maar geven ook advies over verder onderhoud.

schoonmaakbedrijf-gennep

Voordelen ChemDry Wouters

Uw sportvloer goed onderhouden kunt u overlaten aan de professionals van ChemDry Wouters. Wij werken efficiënt en vakkundig en zorgen dat uw sportvloeren schoon en veilig zijn en er goed uitzien. Wanneer u kiest voor ChemDry Wouters, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Persoonlijk advies
 • Veilig voor mens en dier
 • Jarenlange kennis en ervaring

Neem contact met ons op  Schakel ChemDry Wouters in voor sportvloer onderhoud

  Wilt u ChemDry Wouters inschakelen om uw sportvloer (periodiek) goed te laten onderhouden? Wij bieden u een snelle en effectieve aanpak. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van sportvloer reiniging en onderhoud. Vraag ons daarom om meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. Bel 0481-450900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul het contactformulier op de website in. Zorg ervoor dat uw vloer in topconditie blijft en schakel ons in om uw sportvloer goed te onderhouden.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken