skip to Main Content
Sportvloer Reiniging Voor Het Nieuwe Sportseizoen

Sportvloer reiniging voor het nieuwe sportseizoen

Uw sportvloeren snel gereinigd door Chem Dry

De zomervakantie is weer voorbij en een nieuw sportseizoen doet haar intrede. Hoe kunt u deze beter beginnen dan met een goede reiniging van uw sportvloeren? Een sportvloer wordt doorgaans intensief gebruikt door sporters en kan hierdoor beschadigen. Zelfs een sportvloer van hoge kwaliteit is hierdoor gebaat bij een periodieke onderhoudsbeurt. Dit komt zowel uw vloer als de sportprestaties ten goede.

Wat kan Chem Dry voor uw sportvloer betekenen?

Wij, van Chem Dry, kunnen uw sportvloer geheel reinigen. Wij doen dit altijd op een snelle doch zorgvuldige wijze, waarbij wij gebruik maken van een speciale machine om uw vloer te reinigen. Bij het reinigen van uw sportvloer gebruiken wij enkel de beste middelen. Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze professionals voor meer informatie.

Uw sportvloer laten reinigen? Maak een afspraak!

Wenst u een perfect gereinigde sportvloer waarvan zowel uw pand als de sporters profiteren? Schakel Chem-Dry dan in voor de reiniging van uw sportvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Neem vandaag nog contact op met een specialist van Chem-Dry, zodat ook u straks een geheel gereinigde sportvloer heeft!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken