skip to Main Content
Dit Zijn De Meest Vieze Plekken Op Kantoor

Dit zijn de meest vieze plekken op kantoor

Plekken op kantoor die een schoonmaakbeurt verdienen

Bij Chemdry Wouters zijn we gespecialiseerd in het reinigen van kantoren. Wij slaan dan geen enkel plekje over. En dat is maar goed ook, want sommige plekken op kantoor kunnen ontzettend vies worden. Wij zetten de meest vieze plekken op een kantoor voor u op een rij.

Een kantoor is anders dan thuis

Waar we thuis regelmatig schoonmaken, is dat op kantoor toch anders. We voelen ons minder verantwoordelijk voor deze plek, waardoor we er minder snel schoon zullen gaan maken. En dat terwijl we er toch soms wel 40 uur per week doorbrengen.

Vieste plekken op kantoor

De volgende plekken worden meestal niet vaak genoeg schoongemaakt:

  • Uw favoriete mok. Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de mokken op kantoor is besmet met vieze bacteriën, ook als ze zijn afgespoeld met heet water
  • Koptelefoons die worden uitgeleend aan collega’s, dit is bijzonder onhygiënisch
  • Pennen. Een op de vijf werknemers kauwt wel eens op een pen tijdens het werken. Wanneer deze pennen door meerdere collega’s worden gebruikt, is dit niet erg fris
  • Apparaten zoals de koelkast, de printer en de magnetron op kantoor

Wanneer u Chemdry Wouters inschakelt, dan zorgen wij dat alle apparatuur en het sanitair op uw kantoor grondig wordt gereinigd. Dat is ontzettend belangrijk voor de gezondheid van uw werknemers.

Laat uw kantoor grondig reinigen door Chemdry Wouters

Wilt u uw kantoor ook graag van onder tot boven laten reinigen door Chemdry Wouters? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0481-450900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. De vuile plekken op kantoor verdwijnen als sneeuw voor de zon door Chemdry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken