skip to Main Content
Wat Te Doen Bij Waterschade?

Wat te doen bij waterschade?

Als u last heeft van waterschade

De eerste maanden van het jaar zijn altijd erg wispelturig. Het ene jaar zitten we in februari al op het terras. Het volgende jaar blijft het sneeuwen tot in maart. Is er nog steeds sprake van heftige regen-, hagel- en sneeuwbuien? Dan kan het zo zijn dat u met waterschade komt te zitten. De specialisten van ChemDry Wouters staan u graag bij met waterschade herstel.

Laat ons de waterschade behandelen

Als u last heeft van waterschade, kunt u ons direct inschakelen. Wij bieden onze herstellingsdiensten namelijk 24 uur per dag aan. Zodra wij bij u arriveren, bespreken we wat er precies aan de hand is. Vervolgens nemen wij de juiste maatregelen om verdere schade te voorkomen. Is uw inboedel beschadigd door het ongewenste water? Laat ons uw vloer, meubelstuk of ander element dan vakkundig voor u reinigen. Dit kunnen wij bij u op locatie doen of wij nemen uw meubelstuk mee. Zodra wij klaar zijn, geniet u weer van een schadevrij en schoon pand.

Schakel ons in bij waterschade

Heeft u last van waterschade? Wij komen graag langs voor vakkundig herstel. Bel 0481-450900, mail naar info@chemdrywouters.nl of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten zijn al jaren ervaren en bekwaam in waterschade herstel!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken