skip to Main Content
Desinfecteren? Hoe En Wat

Desinfecteren? hoe en wat

Wat is desinfecteren precies?

In deze tijd van grote onzekerheid, is het belangrijk om onze omgeving goed schoon te houden. Dit is een van de manieren om een snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onder desinfectie verstaan we het onschadelijk maken van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen op oppervlakken of de huid. Hierbij worden middelen als zeep en water of allesreiniger gebruikt. Wilt u uw woning of kantoor desinfecteren? ChemDry Wouters geeft u er graag advies over.

Het gebruik van desinfecterende middelen

Wanneer u uw woning of kantoor gaat desinfecteren, gebruikt u hiervoor natuurlijk desinfecterende middelen. Dit zijn middelen die micro-organismen onschadelijk kunnen maken. Er zijn heel veel verschillende soorten desinfecterende middelen, die elk een ander mengsel van werkzame stoffen hebben. Gelukkig is er een handige site waarop u kunt zien welke stoffen er in de verschillende soorten ontsmettingsmiddelen zitten, en ook welke middelen u het beste kunt gebruiken.

Lees vooraf de gebruiksaanwijzing

Ons advies wanneer u zelf gaat desinfecteren: lees vooraf goed de gebruiksaanwijzingen van het product. Zo werkt een desinfecterend middel bijvoorbeeld niet goed wanneer u het te kort in laat werken. Ook het (te veel) verdunnen met water kan ervoor zorgen dat de desinfectie niet goed lukt. Wij raden aan om het echt alleen te verdunnen wanneer dat als aanwijzing op de verpakking staat. Ook zijn er andere invloeden op de werkzaamheid van het middel. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur of de aanwezigheid van vuil. Zorg er daarom ook voor dat u de ruimte alvast schoonmaakt voor u met desinfecteren begint.

Hulp nodig van ChemDry Wouters?

Het desinfecteren van uw eigen woning is waarschijnlijk nog te overzien. Het desinfecteren van een kantoor is weer een heel ander verhaal. Hier kunt u ongetwijfeld wel wat hulp bij gebruiken. Neem daarom contact op met de specialisten van ChemDry Wouters. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 0481-450900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters gaat aan de slag met het desinfecteren van uw kantoor!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken