skip to Main Content

Laat uw kantoor desinfecteren

Wilt u uw kantoor grondig laten desinfecteren? Neem contact op met de experts van ChemDry Wouters, en wij gaan snel bij u aan de slag. Vooral in deze tijden is het belangrijk om uw kantoor goed schoon te houden om de verspreiding van corona tegen te gaan. ChemDry Wouters is specialist in het desinfecteren van kantoren en het uitvoeren van specialistisch vloeronderhoud. Laat uw kantoor desinfecteren door onze specialisten, en u bent ervan verzekerd dat u in een hygiënische omgeving kunt werken.

Kantoormeubels reinigen

De meubels in uw kantoor zullen ongetwijfeld een keer vuil worden. Wanneer wij het kantoor desinfecteren, nemen we de meubels daarom goed onder handen. Denk hierbij niet alleen aan bureau’s en kantoorstoelen, maar ook de bank die u wellicht in uw kantoor heeft staan. Wij verzorgen het onderhoud van beklede stoelen en banken in uw kantoor, en zorgen ervoor dat vlekken en vreemde luchtjes verdwijnen, en dat de meubels er weer zo goed als nieuw uit komen te zien! Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie.

Geef ook de vloer een goede beurt

Een belangrijk onderdeel van het kantoor desinfecteren is natuurlijk ook de vloer. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van verschillende soorten vloeren, en weten precies hoe we de klus in uw bedrijfspand aan moeten pakken. Van tapijt tot PVC vloeren, u kunt rekenen op de expertise van ChemDry Wouters! Wanneer we uw kantoor desinfecteren, kunnen we ook meteen de vloeren impregneren. Dit houdt in dat we een beschermende laag over de vloer aanbrengen die het eenvoudiger maakt om de vloer te reinigen. Het stoot namelijk vuil en vocht af. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Juist in deze tijd

We bevinden ons nu natuurlijk in een vreemde tijd. Door het coronavirus zitten veel mensen thuis. Uw instinct als ondernemer is waarschijnlijk om de reiniging van uw werkplek even uit te stellen. Echter is het juist nu eenvoudiger om uw kantoor te desinfecteren. Uw medewerkers werken nu thuis, wat betekent dat wij alle ruimte hebben om aan de slag te gaan met de reiniging. Bovendien zorgt u ervoor, door uw kantoor goed te laten reinigen, dat de kans dat het virus zich in uw bedrijf verspreid nog kleiner wordt. Neem contact op, en we bespreken graag de mogelijkheden van uw kantoor desinfecteren nu dat iedereen binnen uw bedrijf vanuit huis werkt.

Bel ChemDry Wouters

Wilt u uw kantoor laten desinfecteren door ChemDry Wouters? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0481-450900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters komt uw kantoor grondig desinfecteren!

De vele soorten en gunstige eigenschappen maken tapijt tot een zachte vloerbedekking die tegemoet komt aan uiteenlopende wensen en gestelde eisen. Tapijt is dan ook in bijna ieder interieur toepasbaar. Tapijt heeft veel voordelen en gunstige eigenschappen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat tapijt vaak tegemoet komt aan de meest uiteenlopende wensen en eisen die men stelt aan een vloerbedekking.

Vloerbedekking & tapijt laten reinigen

tapijtreinigingnieuw

Stap 1
Dolor omed…..

tapijtreinigingnieuw

Stap 2
Dolor omed…..

tapijtreinigingnieuw

Stap 3
Dolor omed…..

Houd uw tapijt in goede conditie

Tapijt is comfortabel, representatief en sfeervol. Bovendien is tapijt praktisch overal toepasbaar en in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Ieder tapijt heeft echter wel onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. Met onze speciale methode van tapijtreiniging is uw tapijt en vloerbedekking weer snel in optima forma!

Uw tapijt is prima te reinigen en te beschermen tegen vervuiling en vlekken!
Daarnaast is het bewezen dat vakkundig tapijt reinigen bijdraagt aan een beter binnenmilieu, iets wat door toenemende gevoeligheid bij de mensen voor allerlei allergische stoffen steeds belangrijker wordt. Het stofzuigen is hierbij niet voldoende en (laten) reinigen ook niet altijd. Het resultaat is namelijk sterk afhankelijk van de reinigingsmethode.

Unieke methode

Onze unieke koolzuurmethode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw zakelijke ruimte en dat is naast het feit dat het allemaal zeer schoon wordt een niet onbelangrijk voordeel.

Neem contact met ons op  Wat beloven wij u?

  Onze belofte is dat wij de beste reinigingsmethode zullen toepassen met de hoogste servicegraad. Tapijt door ons gereinigd en geïmpregneerd gaat langer mee, blijft langer schoon, zorgt voor een beter binnenmillieu en gezondere werkomgeving.

  Uw opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd!!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken