skip to Main Content

Tapijt reinigen? Maak kennis met ChemDry Wouters

Wilt u uw tapijt perfect laten reinigen? Schakel ChemDry Wouters in voor een snelle en grondige tapijtreiniging. Ons bedrijf levert zeer specialistische reiniging met enkel de beste materialen. Op deze manier wordt uw tapijt écht grondig gereinigd. Wij reinigen niet enkel wat wij zien, maar voeren een totale reiniging uit. Wenst u uw tapijt compleet te laten reinigen? Maak dan een afspraak met ons voor een eenmalige- of structurele reiniging. Bel vandaag nog naar 0481-450900.

Waarom uw tapijt laten reinigen?

Wanneer u een tapijt in uw pand heeft, kan hier dagelijks veel mee gebeuren. Het kan zijn dat iemand hier drinken op morst. Daarbij bevat een tapijt vaak diverse bacteriën die zowel door mensen als producten worden uitgescheiden. Ook stof verzameld zich gedurende de dagen op het tapijt. Wordt er veel over het tapijt gelopen? Slijtage zal dan al gauw intreden. Zorg er daarom voor dat u uw tapijt grondig laat reinigen, het liefst op een regelmatige basis. U kunt wellicht wat proberen met reinigingsmiddelen uit winkels, maar vaak levert dit juist meer vlekken op. Kies in plaats daarvan voor goede reinigingsmethoden door een gespecialiseerd bedrijf. Chem-Dry bezit een speciale machine, waarmee wij doeltreffend te werk kunnen gaan. Ook onze koolzuurmethode zorgt ervoor dat bij het tapijt reinigen geen chemische stoffen worden gebruikt. Het grote voordeel hiervan is dat dit de lucht positief beïnvloed en deze schoon houdt. Maakt u net als velen ook de keuze voor een specialistische reiniging?

Wat heeft Chem-Dry u te bieden?

Een schoon, verzorgd tapijt zorgt voor een goede indruk bij uw klanten of gasten. Daarom moet u dit aspect ook zeker niet onderschatten. Een tapijt zonder vlekken en slijtage is een must voor elk bedrijf. Chem-Dry verzorgd deze totale tapijtreiniging. Wanneer u kiest voor onze service, kunt u het volgende van ons verwachten wanneer wij uw tapijt reinigen:

  • Heldere offertes, geheel op maat
  • Flexibel in werktijden
  • Betaalbare diensten
  • Specialistische reiniging
  • Professionele machines

Neem contact op, zodat wij uw tapijt kunnen reinigen

Is het hoog tijd om uw tapijt te laten reinigen? En wilt u dat dit op een snelle doch grondige wijze gebeurt? Neem dan vandaag nog contact op met ChemDry Wouters, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken. Bel naar 0481-50900of mail naar info@chemdrywouters.nl Kies ervoor uw tapijt te laten reinigen door de specialisten van ChemDry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken