skip to Main Content
4 Manieren Om Kauwgomresten Te Verwijderen

4 manieren om kauwgomresten te verwijderen

Bah, oude kauwgom!

U kent het vast wel: een vieze, plakkerige vlek op uw meubelstuk of schoen. Bah, kauwgom! Hier is natuurlijk niemand blij mee. Hieronder vindt u 4 manieren om kauwgom effectief te verwijderen.

IJs

Eén manier om kauwgom van uw meubilair of kleding te krijgen, is door middel van ijs. Leg een kledingstuk in uw vriezer, of vul een zak met ijsklontjes en leg deze op de kauwgom. Wanneer de kauwgom bevroren is, kunt u het er zo vanaf schrapen.

Azijn

Natuurazijn doet wonderen, ook voor kauwgom en de bijbehorende vlekken. Wrijf een doekje met wat opgewarmde azijn over de kauwgom en u zult zien dat deze langzaam loslaat.

Producten met olie

Producten die veel olie bevatten, kunnen eveneens kauwgom losweken en oplossen. Vooral wanneer er kauwgom in uw haar is beland werkt deze methode goed. Wrijf in dit geval wat pindakaas, olijfolie of babyolie over de kauwgom om deze los te maken.

Zwaarder geschut

Mochten andere middelen niet baten, dan kunt u nog gaan voor een sopje, of voor zwaarder geschut. Nagellak remover, wasbenzine of verfverdunner bieden in dat geval uitkomst. Wees met deze stoffen altijd voorzichtig en ga na of deze geschikt zijn voor het oppervlak dat u wilt behandelen.

Hardnekkige vlekken

Wanneer de bovenstaande middelen niet mogen baten, kunt u het verwijderen van kauwgomvlekken overlaten aan een specialist. ChemDry Wouters heeft alle kennis en middelen in huis om niet alleen het vuil te verwijderen, maar ook om uw (bedrijfs)ruimtes grondig te reinigen. Neem eenvoudig contact met ons op en bespreek wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken