skip to Main Content
Reinigen vloer fabriekshallen

Vele soorten fabrieksvloeren reinigen

Vloeren reinigen is fabriekshallen is een echte specialiteit van ChemDry Wouters. Dus naast tapijt- en meubelreiniging, kunt u ons ook inschakelen voor echt specialistische reiniging waarvoor u niet bij elke bedrijf kunt aankloppen. De specialistische reiniging waarvoor u ons kunt inschakelen, is onder andere graffiti verwijderen, cruiseschip reiniging en allerlei soorten vloeren reiniging, waaronder het reinigen van vloeren in fabriekshallen. Voor vloeren reinigen in fabriekshallen hebben wij voor bedrijven altijd een perfect passende en interessante prijs op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze scherpe tarieven voor het reinigen van een vloer in fabriekshallen.

Geen bezem meer

Waar men in fabrieken en magazijnen in vroeger tijden nog wel eens naar een bezem greep om de vloer van een fabriekshal te reinigen, wordt dat vandaag de dag heel anders aangepakt. Vooral omdat in veel industrietakken de hygiëne een belangrijke rol speelt. Bij moderne bedrijven, dienen de vloeren in productieruimten minstens zo schoon te zijn als in kantoren. In datacenters en magazijnen van hoogwaardige industrieën, is het reinigen en onderhouden van fabrieksvloeren onderdeel van het kwaliteitsproces. Voor kwaliteit zijn vakmensen nodig. Dat geldt uiteraard ook voor de kwaliteit van de schoonmaak. Deze schoonmaakspecialisten vindt u bij ChemDry Wouters.

Langere levensduur met professioneel vloer reinigen

Het reinigen van grote vloeroppervlaktes, zoals fabriekshallen, is geen probleem voor ChemDry Wouters. Regelmatig onderhoud van de vloer is nodig om een vloer langer mee te laten gaan en er netjes uit te laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en het reinigen en onderhouden vele soorten vloeren in fabriekshallen, of ze nu gemaakt zijn van hout, siergrind, marmoleum, pvc of natuursteen, we reinigen ze allemaal. Ook voor de reiniging van sanitaire vloeren en sportvloeren kunt u bij ons terecht

schoonmaken

Frequentie reinigen vloer fabriekshal

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van in welke bedrijfstak u actief bent wat de frequentie moet zijn van het reinigen van de vloer in fabriekshallen. Ook als het gaat om de voortgang van uw productieproces. Afhankelijk van de soort vloer in uw fabriekshal, kunnen we afspreken welk type en frequentie van het reinigen en onderhouden een goede voortgang van uw werkzaamheden in stand houdt. Zo hebben veel datacentra linoleum of marmoleum op de vloer liggen. En in productiehallen en magazijnen is het reinigen van betonvloeren of pvc-vloeren veel aan de orde. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, reinigen wij alle soorten vloeren in fabriekshallen.

Neem contact met ons op
  Afspraak maken voor vloer reinigen in fabriekshallen

  Maak direct een afspraak voor vloeren reinigen in fabriekshallen door ChemDry Wouters. Neem contact met ons op via 0481 450 900, of mail naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier hier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken