skip to Main Content
Reinigen vloer fabriekshallen

Vloer fabriekshallen reinigen

Het reinigen van vloeren in fabriekshallen is essentieel om een veilige en efficiënte werkomgeving te behouden. Vloeren reinigen in fabriekshallen is een echte specialiteit van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters. Het is een vorm van specialistische reiniging waarvoor u niet bij elk bedrijf zomaar kunt aankloppen. Voor vloeren reinigen in fabriekshallen voor bedrijven hanteren wij altijd perfect passende tarieven op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze scherpe tarieven voor het reinigen van een vloer in fabriekshallen.

Waarom vloer reinigen in bedrijfshallen?

Wij geven u enkele redenen waarom het reinigen van vloeren in fabriekshallen belangrijk is:

 • Veiligheid: fabriekshallen kunnen gevaarlijke omgevingen zijn met mogelijk gevaarlijke machines, chemicaliën en zware apparatuur. Een schone vloer vermindert het risico op uitglijden, struikelen en vallen. Want dat zijn de meest voorkomende oorzaken van arbeidsongevallen. Het verwijderen van vuil, vloeistoffen en puin van de vloer in een bedrijfshal minimaliseert het risico op ongevallen en verwondingen.
 • Productiviteit bevorderen: een schone vloer in bedrijfshallen bevordert de productiviteit van de medewerkers. Een rommelige of vuile vloer kan het bewegen op de werkvloer belemmeren en de efficiëntie van processen verminderen. Door de vloeren in bedrijfshallen regelmatig te reinigen, worden obstakels verwijderd en komt dat de productiviteit ten goede.
 • Onderhoud van apparatuur: vloeren in bedrijfshallen kunnen vuil, stof, olie en andere verontreinigingen verzamelen die schadelijk kunnen zijn voor machines en apparatuur. Regelmatig de bedrijfsvloeren reinigen helpt bij het verwijderen van deze schadelijke stoffen, waardoor de kwaliteit en functionaliteit van de apparatuur intact blijft.
 • Hygiëne en gezondheid: in fabriekshallen kunnen zich bacteriën, ziektekiemen en allergenen ophopen. Een goede reiniging van de werkvloer draagt bij aan een hygiënische omgeving en minimaliseert de verspreiding van ziektekiemen. Dit is vooral belangrijk in industrieën waar voedselverwerking of farmaceutische productie plaatsvindt.
 • Uitstraling: een schone en goed gereinigde fabrieksvloer draagt bij aan een positief imago van het bedrijf. Het toont zorg voor kwaliteit, veiligheid en professionaliteit. Dit kan belangrijk zijn voor klanten, leveranciers en bezoekers die de bedrijfshal bezoeken.

Niet meer met de bezem schoonmaken

Waar men in fabrieken, bedrijfshallen en magazijnen vroeger nog wel eens naar een bezem greep om de vloer te reinigen, wordt dat vandaag de dag heel anders aangepakt. Vooral omdat in veel industrietakken de hygiëne een belangrijke rol speelt. Bij moderne bedrijven, dienen de vloeren in productieruimtes minstens zo schoon, of schoner, te zijn als de kantoren. In datacenters en magazijnen van hoogwaardige industrieën, is het reinigen en onderhouden van de bedrijfshallen onderdeel van het kwaliteitsproces. Voor reiniging van hoge kwaliteit zijn vakmensen nodig. Deze schoonmaakspecialisten vindt u bij ChemDry Wouters.

schoonmaken

Vloer gaat langer mee met professioneel reinigen

Het reinigen van grote vloeroppervlaktes in bijvoorbeeld fabriekshallen is geen probleem voor ChemDry Wouters. Regelmatig onderhoud van de vloer is nodig om een vloer langer mee te laten gaan en er netjes uit te laten zien. Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en het reinigen van vele soorten vloeren in fabriekshallen. Of ze nu gemaakt zijn van hout, siergrind, marmoleum, pvc of natuursteen; we reinigen ze allemaal. Ook voor het reinigen van sanitaire vloeren en sportvloeren kunt u bij ons terecht!

Hoe vaak vloer reinigen in fabriekshal?

Hoe vaak moet u een vloer in een bedrijfshal laten reinigen? Dat hangt af van in welke bedrijfstak u actief bent. Ook als het gaat om de voortgang van uw productieproces. Afhankelijk van de soort vloer in uw fabriekshal, kunnen we afspreken hoe vaak we uw vloeren in uw bedrijfshallen reinigen. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, reinigen wij alle soorten vloeren in fabriekshallen.

Neem contact met ons op  Afspraak maken voor vloer reinigen in fabriekshallen

  Maak direct een afspraak voor vloeren reinigen in fabriekshallen door ChemDry Wouters. U kunt ons bellen op 0481 450 900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Een bericht sturen via het contactformulier op de website is ook zeer effectief!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken