skip to Main Content
Laat Nu Uw Siergrind Reinigen!

Laat nu uw siergrind reinigen!

Voor een prima eerste indruk

Nu de zon weer volop is gaan schijnen, is het tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Beschikt uw pand over een sfeervol terras, een royale oprit of een ander direct zichtbaar terrein? Zorg er dan voor dat dit professioneel en luxe blijft ogen. Deze plekken zijn namelijk erg belangrijk voor de eerste indruk van uw bedrijf, organisatie of instelling. Laat ons daarom snel uw siergrind reinigen!

Ontdek de mogelijkheden van een siergrind vloer

Al in de Romeinse tijd en de Griekse oudheid werden kiezelstenen, ook wel bekend als grind, volop gebruikt als vloerbedekking. Het oogde luxe, was eenvoudig te verkrijgen en hoefde niet bewerkt te worden. Omdat er tegenwoordig veel meer mogelijk is in kleur en korrelgrootte, biedt siergrind een zeer stijlvolle vloerafwerking. Vanwege de coating van epoxyhars blijft siergrind bovendien voor zeer lange tijd in perfecte staat. En door uw vloer van siergrind professioneel te laten reinigen, geniet u nog langer van een prima, schone vloer met kwalitatieve uitstraling.

Laat ons uw siergrind reinigen

Gunt u uw oprit, parkeerterrein, terras of ander gebied van siergrind ook een welverdiende schoonmaakbeurt? Schakel ons dan in voor een uitvoerige reiniging. Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij komen graag, vakkundig en snel uw siergrind reinigen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken