skip to Main Content
Hoe Werkt Cruiseschepen Reinigen?

Hoe werkt cruiseschepen reinigen?

Het reinigen van cruiseschepen

Bij ChemDry Wouters weten we alles op het gebied van professionele reiniging en schoonmaak. Wij worden vaak ingeschakeld voor het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Maar zelfs voor het reinigen van een cruiseschip kunt u bij ons terecht!

Een keurig onthaal

De meeste mensen varen niet wekelijks met een cruiseschip. Een tocht met een cruiseschip is dan ook echt een beleving. Nieuwe passagiers wilt u dan ook zo goed mogelijk onthalen, dus de eerste indruk moet goed zijn. Bij ChemDry Wouters kunt u terecht voor glasbewassing van cruiseschepen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Om de ramen aan de buitenzijde van het schip te kunnen wassen, gebruiken wij bijzonder materiaal, zoals een wasborstel met telescoopsteel. Ook verzorgen wij de reinigen van het interieur.

Specialistische reiniging als onderhoud

Het reinigen van cruiseschepen heeft niet alleen esthetische waarde. Het is ook een deel van het onderhoud van een schip. Meubilair en vloerbedekking slijten minder snel wanneer ze regelmatig worden schoongemaakt. Bij ChemDry Wouters weten we hoe we het interieur van een cruiseschip duurzaam kunnen reinigen.

Meer informatie? Bel ChemDry Wouters

Wilt u meer weten over het reinigen van cruiseschepen? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Maak dan een afspraak via het contactformulier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0481-450900 of per mail via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken