skip to Main Content
Waarom Je Graffiti Niet Zelf Moet Verwijderen

Waarom je graffiti niet zelf moet verwijderen

Graffiti laten verwijderen

Is uw pand beklad met graffiti? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten schoonmaken. Een schone gevel ziet er namelijk een stuk mooier uit dan een lelijk bekladde gevel. Het is verleidelijk om zelf een sopje te maken en te gaan boenen, maar bespaar uzelf de moeite. U moet graffiti namelijk altijd laten verwijderen door een specialist. Lees hieronder waarom.

Graffiti is moeilijk te verwijderen

Verf is zeer hardnekkig. Met een sopje en een harde borstel zult u helaas weinig resultaat boeken. Het enige dat kan gebeuren is dat u een lelijke vlek op de gevel maakt of de gevel zelfs beschadigd. Ga dus niet zelf proberen om graffiti schoon te maken, maar schakel direct de hulp van ChemDryWouters in. Dan is uw probleem in een handomdraai opgelost en ziet uw gevel er weer keurig netjes uit.

Gevaarlijke stoffen

Er zijn wel middeltjes te koop die beweren dat u ze kunt gebruiken voor het verwijderen van verf en graffiti. Deze zijn vaak echter zeer agressief en bevatten veel giftige stoffen. De dampen van deze middelen kunnen zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bij ChemDry Wouters gebruiken we ons eigen middel voor een effectieve en veilige reiniging van uw gevel.

Dat is dus waarom u graffiti niet zelf moet verwijderen, maar moet overlaten aan een specialist. Wilt u graffiti laten verwijderen door ChemDry Wouters? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt mailen naar info@chemdrywouters.nl of bellen naar 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken