skip to Main Content
De Beste Manier Om Kantoormeubels Te Reinigen

De beste manier om kantoormeubels te reinigen

De specialist in professionele reiniging

Hebben de meubels in uw kantoor vlekken die u er niet meer uit krijgt? En vindt u het vervelend als klanten, of andere bezoekers op uw kantoor die te zien krijgen? Dan is het tijd om uw meubels op kantoor te laten reinigen! Hiervoor schakelt u natuurlijk de hulp in van ChemDry Wouters. In dit blog verklappen we de beste manier om kantoormeubels te reinigen!

Een goede voorbereiding

De beste manier om kantoormeubels te reinigen, is door het treffen van een goede ‘voorbereiding’ in de vorm van het impregneren van de meubels. Impregneren is een manier om de meubels te beschermen. Het is een spray die ervoor zorgt dat vloeistoffen, stof en ander vuil meer moeite moeten doen om in het materiaal te trekken. Dit maakt het schoonmaken van de meubelstukken vervolgens een heel stuk makkelijker. Als bijkomend voordeel maakt impregneren uw meubels ook nog brandwerend.

De techniek van ChemDry Wouters

Voor het reinigen van kantoormeubels hanteren we een zeer efficiënte methode. We besproeien het meubilair eerst met een neutraal reinigingsmiddel. Dit is speciaal gemaakt voor meubelstoffen, en is op koolzuurbasis. Vervolgens behandelen we de contactdelen van het meubilair nog eens extra. Ten slotte wordt het meubilair machinaal gespoeld en gereinigd. Hiervoor gebruiken we een professionele machine. Uw kantoormeubels zien er weer perfect uit!

Periodiek onderhoud

Om het beste resultaat te garanderen is het altijd belangrijk om voor periodiek onderhoud te zorgen. ChemDry Wouters stelt graag een onderhoudscontract met u op. We komen dan periodiek bij u op kantoor langs om de meubels te reinigen en te onderhouden. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Dit doen we natuurlijk voor een vaste lage prijs.

Schakel de specialist in!

Wilt u de hulp inschakelen van de specialist om uw meubels op kantoor te laten reinigen? Neem contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0481-450900 of door te mailen naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters is de specialist die uw kantoormeubels weer grondig kan reinigen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken