skip to Main Content
Sportvloer Reinigen, Hoe Wij Dat Aanpakken

Sportvloer reinigen, hoe wij dat aanpakken

Maak kennis met de nieuwe TomCat techniek

Sportvloeren zijn vloeren die zeer intensief worden gebruikt. Daardoor hebben deze vloeren op den duur een onderhoudsbeurt nodig. Laat uw sportvloer regelmatig reinigen door de specialisten van ChemDry Wouters en waarborg de kwaliteit van uw sportvloer met de TomCat techniek. Zowel u als uw sporters zullen hier plezier van hebben!

Uw sportvloer weer zo goed als nieuw

Doordat wij voor uw gymvloer gebruikmaken van een schrobmachine van TomCat, zult u uw gereinigde sportvloer haast niet meer herkennen. Door de unieke beweging en met het gebruik van vloerpads en tools kunnen veel vloerbehandelingen worden uitgevoerd. Ook kan het gewicht worden verhoogd waardoor er meer druk kan worden gezet op de vloer: dit zorgt voor een effectievere en snellere reiniging van uw sportvloer! Bovendien worden alle kantjes en hoeken meegenomen en weet u zeker dat uw sportvloer van top tot teen gereinigd is.

Laat ons uw sportvloer reinigen en neem contact op

Is uw sportvloer toe aan een opknapbeurt? De specialisten van ChemDry Wouters reinigen uw sportvloer met de nieuwe TomCat techniek. Neem contact met ons op via 0481-50900, info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. We reinigen uw sportvloer graag!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken