skip to Main Content
Tips Voor Effectieve Graffitiverwijdering

Tips voor effectieve graffitiverwijdering

Graffiti aangetroffen? Pak het niet zelf aan

Hebben vandalen graffiti op uw bedrijfspand gespoten? En probeert u de kosten uit de weg te gaan door de graffiti zelf weg te willen halen? Dan raden wij dit u ten strengste af. Wanneer u namelijk niet gebruik maakt van de juiste materialen, is er de kans dat u de ondergrond beschadigt. Schakel daarom ons professionele schoonmaakbedrijf in en weet zeker dat uw ondergrond in uitstekende staat blijft!

Hoe wij uw graffiti verwijderen

Onze gouden tip is dus: schakel ons in en laat ons de graffiti voor u verwijderen. Maar hoe verwijdert ChemDry Wouters uw graffiti? Wij maken gebruik van de meest moderne methodes die de ondergrond reinigt zonder deze te beschadigen. We bekijken de ondergrond en bepalen vervolgens welke methode hierbij past: dit kan met turbostralen of met hogedrukapparatuur zijn. Ook voegen we hier een veilig reinigingsmiddel aan toe. Hierdoor ziet uw pand er binnen de kortste keren weer representatief uit!

Vraag om hulp en neem contact op

Heeft u ook te maken met graffiti die u zelf niet weg kunt krijgen? Wacht dan niet langer en kies voor de professionele reiniging van ChemDry Wouters. Neem contact met ons op via 0481-50900, info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. We helpen u graag van de graffiti af!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken