skip to Main Content
Laat Uw Houten Vloer Reinigen Door Een Specialist

Laat uw houten vloer reinigen door een specialist

Wat komt er kijken bij het reinigen van een houten vloer?

Hoewel voor sommigen het onderhouden en reinigen van een houten vloer misschien op het eerste gezicht eenvoudiger lijkt dan tapijtonderhoud, komt hier toch heel wat bij kijken. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan het impregneren van uw vloer? Qua vuil en gebruik krijgen de vloeren in uw kantoor of bedrijfspand het natuurlijk zwaar te verduren. Daarom is het belangrijk om deze te laten onderhouden door een echte professional.

Soorten houten vloeren

Hoewel er vele houtsoorten bekend zijn, worden maar een beperkt aantal houtsoorten gebruikt als vloerafwerking. Zo kunnen we massieve houten vloeren (deze zijn dikker dan 6 mm) en vloeren die bestaan uit gelaagd hout (hierbij bestaat de bovenste laag uit een edele houtsoort).

Het belang van impregnatie

Behalve het reinigen van uw houten vloeren, nemen wij ook graag het impregneren van uw vloer op ons. Dit laatste is namelijk zeer belangrijk om de vloer te beschermen tegen het indringen van water en vuil, waardoor de vloer langer mooi schoon blijft en de schoonmaak en het onderhoud van uw vloeren een stuk makkelijker worden.

Houten vloer laten reinigen? Neem contact op

Wij zijn dé specialisten op het gebied van het reinigen en impregneren van houten vloeren voor zakelijke klanten! Neem contact met ons op via 0481-450900of .

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken