skip to Main Content
Klimaatverandering In Nederland, Hoe Te Reageren

Klimaatverandering in Nederland, hoe te reageren

Maak uw pand brandveiliger met Chem-Dry

Het is niemand ontgaan: de afgelopen periode heeft Nederland te maken gehad met extreme hitte en zo ook extreem veel branden. Brand ontstaat in een ogenblik terwijl de gevolgen voor bedrijven niet te overzien zijn. Ook zit een brand in een klein hoekje: een sigarettenpeuk kan al vlam vatten in een container. Speel daarom verstandig in op de klimaatveranderingen en maak uw bedrijfspand brandveiliger met de brandvertragende technieken van ChemDry Wouters.

Kies voor brandvertragende elementen

Tegenwoordig zijn enkel brandmelders niet meer genoeg met deze extreme hittes. U bent als ondernemer namelijk verantwoordelijk voor de gevolgen. Daarom is het erg belangrijk om uw pand brandveilig te maken. ChemDry Wouters is gecertificeerd om de stofferingen in uw pand brandvertragend te maken. Daarnaast zijn wij dealer van Ajax Flamelock® en kunnen wij uw gordijnen en vitrage ook brandvertragend maken! U ontvangt na deze behandeling een officieel certificaat dat u bij de brandweer kunt overhandigen. Wacht dus niet langer en schakel onze professionals in!

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat u niet wacht met het brandveilig(er) maken van uw pand. Bereik de professionals van ChemDry Wouters via 0481-50900, info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in en we komen graag bij u langs!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken