skip to Main Content
Reiniging Van Cruiseschepen Door ChemDry Wouters

Reiniging van cruiseschepen door ChemDry Wouters

Complete reiniging van een cruiseschip

Wij van specialistisch schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters gaan aan de slag met verschillende klussen aan bedrijfspanden in heel Nederland. Een van de unieke klussen die wij mogen klaren, en waar we ook altijd weer enthousiast mee aan de slag gaan, is het reinigen van cruiseschepen. Dit doen wij op locaties door heel Europa. Wij vertellen graag wat meer over de werkzaamheden die wij op cruiseschepen verrichten.

De werkzaamheden die wij verrichten

Bij het reinigen van cruiseschepen moeten veel verschillende werkzaamheden ondernomen worden. Natuurlijk moet het mogelijk zijn voor de gasten om te genieten van een mooi uitzicht. Vandaar dat wij de ramen zowel binnen als buiten wassen. Ook het interieur maken we grondig schoon. Zo reinigen we bijvoorbeeld alle soorten vloeren. Denk hierbij onder andere aan hout, linoleum en PVC. Ook het meubilair maken we niet alleen schoon, maar zullen we tevens impregneren. Hierdoor wordt water en vuil afgestoten, waardoor het schoonmaken tijdens de reis door het personeel veel makkelijker gaat.

Speciale technieken voor het reinigen van cruiseschepen

Bij het reinigen van cruiseschepen gebruiken we speciale schoonmaaktechnieken. Een voorbeeld hiervan is de koolstofmethode. Hiermee maken we tapijten en meubilair niet alleen snel schoon, maar droogt het bovendien razendsnel. Binnen 1 a 2 uur is het weer droog, waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te vormen.

Schakel ChemDry Wouters in!

Bent u ondernemer met een eigen cruiseschip, of heeft u een ander pand dat u door ChemDry Wouters wilt laten reinigen? Twijfel dan niet om eens contact met ons op te nemen! Wij komen graag bij u langs voor een grondige schoonmaak. Het reinigen van uw cruiseschip laat u aan ChemDry Wouters over!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken