skip to Main Content
Specialistische Reiniging Van ChemDry Wouters

Specialistische reiniging van ChemDry Wouters

Uit ervaring blijkt dat steeds meer mensen ons aanbod in specialistische reiniging ontdekken. Waar de specialisten van ChemDry Wouters eerst vooral ingeschakeld werden voor basis schoonmaakactiviteiten, worden wij steeds vaker opgeroepen voor specialistische schoonmaak. Lees verder en ontdek ons aanbod in specialistische reiniging!

Ons aanbod in specialistische reiniging

Zoals gezegd zijn wij voor veel meer in te schakelen dan enkel het schoonspuiten van uw sanitaire ruimtes bijvoorbeeld. Zo kunnen onze experts tegenwoordig graffitti tot in detail verwijderen. Maar ook voor ander ongewenste viezigheid draaien wij onze hand niet om. Denk aan het verwijderen van kauwgom. Laatst nog hebben we een lelijke plek op een tapijt weten te redden. Er was kauwgom op vast komen te zitten. De eigenaar had al hardhandig geprobeerd het los te krabben. Hierdoor waren lelijke kleurverschillen ontstaan. Wij leveren de oplossing. Wij kregen de kauwgom netjes los van het tapijt en voerden nog een nauwkeurige kleurcorrectie door.

Uw partner in specialistische reiniging

U begrijpt, onze specialistische reiniging is overal voor in te zetten. Of u nou uw straat, terras, muren, tapijt, meubilair, sanitair of bijzonder object wilt laten reinigen. Kortom, schakel voor al uw schoonmaakklussen ChemDry Wouters in, via telefoonnummer 0481-50900. Dus ook voor specialistische reiniging!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken