skip to Main Content
Gevel Laten Impregneren Bedrijf

Gevel laten impregneren bedrijf

De gevel van uw bedrijf laten impregneren

Heeft u de gevel van uw bedrijf al wel eens laten impregneren? Dat zou u zeker eens in de zoveel tijd moeten doen. Waarom? Dat leest u hier!

Wat is impregneren?

Impregneren betekent letterlijk het doordringen van het ene materiaal met het andere. Bij het impregneren van de gevel van uw bedrijf gebruiken we dus een speciale techniek om als het ware een stof in de gevel aan te brengen. Hierdoor creëren we een laagje waardoor uw gevel beter beschermd is.

Voordelen van gevel impregneren voor bedrijven

Wanneer mensen langs het pand van uw bedrijf lopen, zien ze alleen de buitenkant. U maakt met de gevel dus een eerste indruk. Zie dit als het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt toch ook dat uw bedrijf er gewoon professioneel en goed verzorgd uitziet? Daarnaast zorgt u er door middel van impregneren voor dat uw gevel de volgende eigenschappen krijgt:

  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend
  • Schimmelwerend
  • Brandvertragend
  • Graffitiwerend

Gevel laten impregneren

Wilt u de gevel laten impregneren van uw bedrijf? Schakel dan ChemDry Wouters in. Vraag direct een offerte aan via het contactformulier. Of neem contact op door te mailen naar info@chemdrywouters.nl of te bellen naar 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken