skip to Main Content
Kantoorschoonmaak Voor Een Frisse Start Van Het Nieuwe Jaar

Kantoorschoonmaak voor een frisse start van het nieuwe jaar

Meer aandacht voor hygiëne in uw pand

Het jaar 2020 is net begonnen. Met een nieuw jaar komen ook goede voornemens en nieuwe kansen. Een goed voornemen is bijvoorbeeld om als ondernemer meer aandacht te besteden aan de hygiëne van uw pand. Een betere hygiëne zorgt namelijk voor een beter binnenklimaat en een betere gezondheid van uw werknemers. U kunt uiteraard zelf aan de slag gaan met het schoonmaken van uw pand, maar u kunt deze klus ook uit handen geven aan een echte specialist, kies dan voor ChemDry Wouters. Wij hebben alle kennis, vaardigheden en materialen in huis om uw pand optimaal te reinigen.

Het reinigen van de vloeren

Welk deel van uw pand wilt u het eerst laten aanpakken tijdens de kantoorschoonmaak? Een goed punt om te starten is de vloer. De vloer wordt dagelijks veel gebruikt en wordt snel vuil. Enkel het stofzuigen van de vloer volstaat niet om de vloer goed schoon te houden. Om een optimale hygiëne te verwezenlijken, wordt er een zeer grondige reiniging uitgevoerd door ChemDry. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer? Dan kunnen wij de vloer na de reiniging ook direct impregneren, zodat de vloer beschermd wordt tegen het indringen van water en vuil.

Neem contact met ons op

Bent u in het nieuwe jaar van plan om een grondige kantoorschoonmaak te laten uitvoeren door de specialisten van ChemDry? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0481-50900. Mailen kan ook via info@chemdrywouters.nl of vul het online contactformulier op onze website in.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken