skip to Main Content
Gymzaal En Sporthal Onderhoud

Gymzaal en sporthal onderhoud

Hygiëne van groot belang

Een gymzaal op een school onderhoud vergt wat specialistische kennis. De gymzaal op school wordt namelijk 5 dagen per week intensief gebruikt. Worden er in het weekend ook wedstrijden in de gymzaal georganiseerd, dan is het gebruik alleen nog maar hoger! Omdat de vloer gebruikt wordt door kinderen, is hygiëne echter wel van groot belang, ook op een kwetsbare vloer als die van een gymzaal. Gelukkig beschikken de experts van ChemDry Wouters over de benodigde kennis en materialen om de vloer goed te onderhouden.

Het reinigen van sportvloeren

De vloeren van een gymzaal op school dagelijks onderhouden is geen intensieve klus. Omdat het gaat om een gladde vloer kan bijna al het losse vuil makkelijk verwijderd worden met een zachte bezem, stofzuiger en dweil. Wordt de vloer echter intensief gebruikt, dan kan het zijn dat hij er na een tijd niet meer representatief uitziet. Dan is een grondige reiniging door een specialistisch schoonmaakbedrijf als ChemDry Wouters nodig.

Hardnekkige vlekken verwijderd

De vloeren van een gymzaal zijn ontworpen om schokbestendig en zacht te zijn. Wanneer de vloer grondig schoongemaakt moet worden, vergt dit wat specialistische apparatuur. Zo gebruiken wij altijd een speciale cleaner om hardnekkige vlekken te verwijderen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan schoenstrepen die niet verwijderd kunnen worden door te dweilen. Nadat wij onderhoud uitgevoerd hebben op de gymzaalvloer, geven we advies over verder onderhoud.

Meer weten over onze werkzaamheden

Zou u meer willen weten over hoe het onderhoud van gymzaalvloeren op scholen in zijn werk gaat? Of wilt u ChemDry Wouters inschakelen voor het reinigen van sportvloeren? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij vertellen u meer over hoe u de vloer van een gymzaal op school kunt onderhouden

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken