skip to Main Content
De Specialistische Reiniging Van De Werkvloer Van Een Magazijn

De specialistische reiniging van de werkvloer van een magazijn

Werkvloer laten reinigen door ChemDry Wouters

De werkvloer van een magazijn staat niet bekend als de meeste schone plek in een bedrijf. Echter heeft goed onderhoud van de magazijnvloer zo ook zijn voordelen. Het draagt namelijk bij aan de veiligheid van de medewerkers. Bovendien laat een schone vloer een goede indruk achter bij bezoekers. U kunt de experts van ChemDry Wouters inschakelen voor zowel het periodiek onderhoud als een grondige reiniging van de werkvloer van het magazijn.

Periodiek onderhoud van de werkvloer

Het periodiek onderhoud van de werkvloer in een magazijn kan heel wat tijd en energie kosten. Een magazijn is immers een grote ruimte waar vuil zich snel op kan hopen. Schakelt u echter een van onze specialisten in om het onderhoud van de werkvloer te regelen, dan kunt u rekenen op een snelle, efficiënte service. Wij beschikken over de juiste materialen en machines om het periodiek onderhoud van de werkvloer in uw magazijn te ondernemen. Bovendien kunnen we u adviseren over manieren om de vloer zelf te onderhouden waardoor hij langer mee gaat.

Grondige specialistische schoonmaak

Naast het periodiek onderhoud raden we ook aan om een a twee keer per jaar door ons een grondige reiniging van de werkvloer in het magazijn uit te laten voeren. Hierdoor ziet de vloer er niet alleen netjes en verzorgd uit, maar hij gaat bovendien jaren langer mee. De technieken die wij gebruiken zorgen ervoor dat de vloer snel droogt, en er dus gauw weer gewerkt kan worden in het magazijn. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de vloer meteen te laten impregneren. Dat betekent dat de werkvloer vuil en vocht afstoot, en dus veel makkelijker te onderhouden is.

Voor elk type vloer

De experts van ChemDry Wouters gaan aan de slag met elk type vloer. Wilt u meer weten over onze services en manier van werken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag bij uw bedrijf aan de slag met een specialistische reiniging van de werkvloer van het magazijn!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken