skip to Main Content
Zonnepanelen Schoonmaak

Zonnepanelen schoonmaak

Laat uw zonnepanelen reinigen door ChemDry

Het heeft de afgelopen tijd flink gestormd. De harde wind en regen heeft voor flink wat schade gezorgd. Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan zijn ze door de storm en het herfstachtige weer waarschijnlijk flink vies geworden. Onder andere bladeren, stof en ander vuil bedekken uw zonnepanelen en zorgen ervoor dat u geen optimaal rendement meer behaalt. Gelukkig biedt ChemDry Wouters de oplossing. Wij komen namelijk graag bij u langs om uw zonnepanelen grondig te reinigen. Benieuwd geworden naar hoe wij dit doen? Lees dan snel verder.

De vloeimethode

Vooral vlakliggende zonnepanelen kunnen snel vuil worden. Een grondige reiniging is dan ook geen overbodige luxe. Ga niet zomaar zelf op een onveilige manier aan de slag, maar laat deze klus over aan een professional als ChemDry Wouters. Voor het schoonmaken van de panelen maken wij enkel gebruik van osmosewater. Dit water zorgt voor een goede reiniging zonder dat er strepen of vlekken worden gemaakt. Na het reinigen zullen uw zonnepanelen weer een optimaal rendement behalen!

Neem contact met ons op

Wilt u na de stormen van de afgelopen tijd uw zonnepanelen klaarmaken voor een zonnige lente en zomer? Dan raden wij aan om uw zonnepanelen te laten reinigen. Bel voor het maken van een afspraak naar 0481-50900 of stuur een e-mail via info@chemdrywouters.nl. Tot slot kunt u ook het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken