skip to Main Content
Kan Ik Zelf Mijn Gevel Reinigen?

Kan ik zelf mijn gevel reinigen?

Laat gevelreiniging over aan een professional

Mensen vragen zich vaak af of ze het reinigen van hun gevel niet zelf kunnen doen. Dat is om meerdere redenen niet zo’n goed idee. Beter is het om de professionals van ChemDry Wouters de gevelreiniging te laten uitvoeren. We vertellen je hier waarom.

Analyse

Het vergt best wat expertise om een gevel goed te reinigen. Een correcte analyse is cruciaal, want u moet weten om welk type vuil het gaat. Mos wordt op een andere manier verwijderd dan grafitti. Ook vergt elke gevel een andere aanpak. De juiste methode en producten kiezen is werk voor specialisten. Poreuze steensoorten kunnen bijvoorbeeld geen agressieve behandelingen aan.

Zelf doen scheelt niet in de kosten

Het is mogelijk om de juiste apparatuur te huren en producten in te kopen. Maar dat kan natuurlijk aardig kostbaar worden, want de huur van de apparatuur is niet altijd goedkoop. Bovendien kunt u onherroepelijk schade toebrengen aan uw gevel. Als deze hersteld moet worden wordt goedkoop toch echt duurkoop. En nog een reden dat het in de kosten weinig scheelt: op gevelreiniging is een verlaagd btw-tarief van 6% van toepassing als het pand ouder is dan 10 jaar.

Schakel dus de professionals van ChemDry Wouters in!

Laat uw gevel dus door een expert reinigen. Dat scheelt u ontzettend veel tijd en moeite, en u weet zeker dat het vakkundig gebeurt. Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@chemdrywouters.nl of bel 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken