skip to Main Content
Kantoormeubilair Laten Reinigen Door Een Specialist

Kantoormeubilair laten reinigen door een specialist

Het reinigen van uw kantoormeubilair

Tijdens een kerst- of nieuwjaarsborrel moet het kantoormeubilair het soms behoorlijk ontgelden. Men drinkt een lekker wijntje of men nuttigt een kleine versnapering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Er ontstaat bijvoorbeeld een vervelende wijnvlek of vetvlek. Deze vlek krijgt u er niet zomaar uit met huis-, tuin- en keukenmiddelen. Het is verstandiger om voor een grondige meubelreiniging een echte specialist in te schakelen zoals ChemDry Wouters. Wij helpen u graag met de juiste reiniging van uw kantoormeubelen, zodat uw werknemers straks weer aan de slag kunnen op stoelen zonder vlekken of vreemde luchtjes.

Zo voeren we meubelreiniging uit

Hoe pakken wij de reiniging van kantoormeubilair precies aan? Om de vlekken uit uw meubels te halen, maken wij gebruik van een speciale meubelreinigings-machine. Deze machine verwijdert niet alleen de hardnekkige vlekken in de stof, maar zorgt er ook voor dat de vreemde luchtjes uit de bekleding verdwijnen. Na een grondige reiniging zien uw beklede stoelen er weer uit als nieuw. Wenst u jaarlijks de stoelen in kantoren, congreszalen, publieke ruimtes of theaters te laten reinigen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen.

Ontvang een offerte voor meubelreiniging

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze schoonmaaktechnieken? Of wilt u direct een afspraak met ons maken of een onderhoudscontract met ons afsluiten? Benader ons dan via 0481-50900, mail naar info@chemdrywouters.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte voor meubelreiniging via ChemDry Wouters.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken