skip to Main Content
Waarom Zou U Zonnepanelen Laten Reinigen?

Waarom zou u zonnepanelen laten reinigen?

Professionele zonnepanelen reiniging

Wanneer zonnepanelen eenmaal op het dak liggen, hoeft u er over het algemeen vrij weinig meer aan te doen. Het enige dat de panelen nodig hebben is een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Laat deze uitvoeren door de experts van ChemDry Wouters. Waarom? Dat leest u hier.

Een hoger rendement halen met zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u besparen op uw energierekening, doordat u zelf uw groene stroom opwekt. Het is hierbij wel belangrijk dat de panelen de zonnestralen optimaal kunnen opvangen voor het hoogste rendement. Zijn de panelen vies door stof, vuil, vogelpoep of bladeren? Dan merkt u dit aan het rendement. Vieze zonnepanelen kunnen wel 18% minder rendement hebben. Dat is natuurlijk zonde. Door een keer per jaar de zonnepanelen te laten reinigen blijft u het maximale uit de zonnepanelen halen.

Waarom een expert inschakelen?

Wij raden af om uw zonnepanelen zelf schoon te maken. Kies voor de professionals van ChemDry Wouters om de volgende redenen:

  • Wij werken veilig, ook op grote hoogte
  • We gebruiken osmosewater voor een streeploos resultaat
  • Onze producten zijn niet schadelijk voor mens, dier en milieu

Afspraak voor zonnepanelen reiniging

Voor professionele zonnepanelen reiniging gaat u naar ChemDry Wouters. Maak een afspraak door te mailen naar info@chemdrywouters.nl of te bellen naar 0481-450900. Of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken