skip to Main Content
Het Perfecte Moment Om Bureaustoelen Te Reinigen

Het perfecte moment om bureaustoelen te reinigen

Gezonde werkomgeving is een duurzame werkomgeving

Er zijn diverse professionele schoonmaakbedrijven in de markt. Maar waar moet u op letten om te zien of de schoonmaak in uw bedrijf wel goed gebeurt? Wij vertellen het u aan de hand van een aantal veelgemaakte fouten bij schoonmaak.

Overdadig gebruik van schoonmaakmiddelen

‘Hoe meer, hoe beter’, geldt niet voor het gebruik van schoonmaakmiddelen. Ze kunnen beschadigingen veroorzaken aan materialen. Een schoonmaakbedrijf dat wel veel schoonmaakmiddelen gebruikt, kiest waarschijnlijk voor de kortste weg van ‘als het maar fris ruikt, dan is het schoon’. Het tegendeel is meestal waar.

Toilet schoonmaak en toiletborstel

Periodieke schoonmaak van het toilet is een absolute must. Maar ook hier kunnen kleine dingetjes misgaan. Eén van de meest gemaakte fouten is het schrobben van het toilet van met een toiletborstel die na de poetsbeurt direct teruggaat in de houder. Wist u dat de bacteriën uit het toilet zich daarna gemakkelijk kunnen verspreiden in de houder? Zowel de borstel als de houder moeten goed schoon en droog gemaakt worden na gebruik. Let er ook op dat de doorspoelknop niet vergeten wordt. Dit is namelijk één van de meest onhygiënische oppervlakken.

Reinigen van schoonmaakattributen

Waar u ook niet op zit te wachten is een schoonmaakbedrijf dat uw bedrijf komt poetsen met smerige of versleten schoonmaakattributen. Dat zegt in één oogopslag genoeg over het succes van de poetsbeurt die bij u gedaan gaat worden. Kortom: wees kritisch op hoe het schoonmaakbedrijf met haar eigen spullen omgaat. En wees daarmee dus ook kritisch op welk bedrijf u hiervoor uitkiest.

Perfecte schoonmaak begint bij ChemDry Wouters

Kiest met ChemDry Wouters voor een schoonmaakbedrijf waarop u blindelings kunt vertrouwen. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken