skip to Main Content
Waarom Het Reinigen Van Een Natuurstenen Vloer Zo Belangrijk Is

Waarom het reinigen van een natuurstenen vloer zo belangrijk is

Specialist in vloeronderhoud

Heeft u een mooie natuurstenen vloer? Die ziet er ongetwijfeld prachtig uit, mits u hem goed onderhoudt. En het reinigen van natuursteen blijkt niet altijd even eenvoudig te zijn. Een vloerspecialist als ChemDry Wouters beschikt over de juiste materialen om uw vloer mooi te houden. Maar waarom is het natuursteen laten reinigen eigenlijk zo belangrijk? Daar vertellen we u in dit blog meer over!

Waarom u natuursteen moet laten reinigen

Het is belangrijk om uw vloer periodiek te reinigen, of beter nog, om het te laten reinigen door een specialist als ChemDry Wouters. Vooral als het gaat om een vloer in uw bedrijfspand of uw kantoor, en u vaak klanten over de vloer heeft. Dan wilt namelijk dat het pand de identiteit van uw bedrijf uitstraalt. Door het goed te onderhouden voorkomt u dat de vloer zijn glans verliest. Ook verhoogt u de levensduur van de natuurstenen vloer door hem goed te (laten) onderhouden. Naast de wekelijkse schoonmaak is ook de uitgebreide periodieke reiniging een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een natuurstenen vloer.

Het reinigen van natuursteen

Veel mensen maken bij het reinigen van natuursteen gebruik van middelen als groene zeep, soda of schoonmaak azijn. Dat kan, maar u moet er wel heel voorzichtig mee zijn. Deze middelen kunnen namelijk de vloer aantasten en vlekken creëren. Wij raden aan om te speciaal schoonmaakmiddel voor natuurstenen vloeren aan te schaffen. Hiermee maakt u naast de tegels ook de voegen van de vloer schoon. Ook is het belangrijk om niet te veel water te gebruiken bij het schoonmaken aangezien dat door kan dringen in de vloer. ChemDry Wouters beschikt over de juiste middelen om uw vloeren goed schoon te maken.

Professionele apparatuur en reinigingsmiddelen

Naast de wekelijkse schoonmaakbeurt met het schoonmaakmiddel, is het ook belangrijk om de vloer periodiek te laten behandelen. Welke techniek toegepast moet worden, is volledig afhankelijk van het soort natuurstenen vloer dat u heeft. Zo kan de vloer moeten worden geschuurd, geslepen of gepolijst. ChemDry Wouters beschikt over alle materialen en middelen waarmee dit gedaan kan worden. Bent u benieuwd welke techniek voor uw vloer toegepast moet worden? Neem contact op!

Schakel de expert in!

Wanneer u een expert in wilt schakelen voor het reinigen van uw natuurstenen vloer, belt u ChemDry Wouters. Wij gaan graag in uw bedrijfspand aan de slag! Neem contact op via het formulier hier op de site, bel 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters gaat aan de slag met het reinigen van uw natuurstenen vloer!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken