skip to Main Content
Brandvertraging Behandeling Gordijnen

Brandvertraging behandeling gordijnen

Brandvertragende gordijnen

Een brand in uw pand hoopt u natuurlijk nooit mee te hoeven maken. Toch kan het soms opeens gebeuren dat er vlammen ontstaan. U kunt niet altijd iets doen om een brand te voorkomen. Gelukkig zijn er wel veel stappen die u kunt nemen om grote schade te voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld maatregelen nemen om de verspreiding van de brand te stoppen, zoals een brandvertragende behandeling van uw gordijnen. Wat dat is, vertellen we u graag in dit blog.

Bescherm uzelf tegen de risico’s

Gordijnen zijn over het algemeen erg vatbaar voor vuur. Wanneer er onverhoopt een brand uitbreekt in uw pand, vatten de gordijnen al snel vlam. Hierdoor kruipt het vuur via de gordijnen naar het plafond. Dit kan veel gevaarlijke situaties opleveren. Zo kan het plafond beschadigen en kan de brand zelfs uitbreiden naar andere etages. Ook beschadigen natuurlijk uw wanden wanneer de gordijnen in brand staan.

Gordijnen laten behandelen

Met een brandvertragende behandeling voor uw gordijnen kunt u zorgen dat het vuur zich minder snel verspreid. Dit maakt het makkelijker om de brand onder controle te krijgen. Wij zullen er bij de behandeling voor zorgen dat uw gordijnen minder snel vlam kunnen vatten.

Schakel ChemDry Wouters in

Wilt u een brandvertraging behandeling gordijnen laten doen? Neem dan contact op met de experts van ChemDry Wouters. U kunt altijd mailen naar info@chemdrywouters.nl of bellen naar 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken