skip to Main Content
Vloer Laten Desinfecteren

Vloer laten desinfecteren

Hygiënisch schone vloeren

Vaak is het genoeg om de vloer gewoon regelmatig te stofzuigen of te dweilen. Maar eens in de zoveel tijd de gehele vloer laten desinfecteren kan ook zeker geen kwaad. Dit is de enige manier om echt te zorgen voor 100% hygiënische vloeren. Desinfecteren zorgt namelijk voor diepere reiniging dan de dagelijkse schoonmaak.

Desinfecteren door verneveling

Door te desinfecteren door middel van verneveling kunnen we het gehele pand reinigen tot in de kleinste poriën. Met deze methode desinfecteren we het gehele vloeroppervlak zonder meubels, apparaten of andere oppervlakken te beschadigen. Deze methode is geschikt voor vloeren van sportcentra, horeca, scholen, artsenpraktijken en kantoren.

De vloer ontsmetten

Alleen door desinfectie kunt u ervoor zorgen dat de vloer volledig ontsmet wordt en dat alle bacteriën en virusdeeltjes onschadelijk gemaakt worden. Deze methode kan onder andere helpen bij het bestrijden van het coronavirus. Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving voor u, uw klanten en uw medewerkers.

Vloer laten desinfecteren

Wilt u uw vloer laten desinfecteren? Schakel dan ChemDry Wouters in. Vraag direct een offerte aan via het contactformulier. Of neem contact op door te mailen naar info@chemdrywouters.nl of te bellen naar 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken