skip to Main Content
Kantoor Laten Desinfecteren

Kantoor laten desinfecteren

Voor een werkplek die coronaproof is

Wilt u graag een coronaproof en schone omgeving bieden aan medewerkers, klanten en bezoekers? Met een periodieke schoonmaak bent u al behoorlijk op de goede weg, maar het kan altijd beter. Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan meubels, apparatuur en andere oppervlaktes.

Met verneveling uw kantoor laten desinfecteren

Uw kantoor laten desinfecteren met behulp van verneveling is in tijden van corona de beste aanvulling op de reguliere kantoorschoonmaak. Zo is uw kantoor of andere werkplek snel en veilig weer coronaproof!

Wat is verneveling?

Verneveling is een reinigingsmethode waarbij oppervlaktes gedesinfecteerd worden door middel van nevel en een kleine hoeveelheid desinfectiemiddel. Zo kunnen in korte tijd grote oppervlakken worden gedesinfecteerd. Verneveling is op vrijwel ieder oppervlak toe te passen. Verneveling reinigt grondiger en dieper, en ontsmet beter dan normale schoonmaak. Nevel doodt alle virussen en is daarmee uitermate geschikt voor het bestrijden van het coronavirus.

Onschadelijk voor meubilair en vloeren

Met verneveling worden schimmels, bacteriën en virussen, waaronder COVID-19 in korte tijd gedood. Een nabehandeling van de oppervlakken niet nodig, want het middel droogt streeploos op. Daarmee is het uitermate geschikt om toe te passen in kantoren, sportcentra, scholen, tandartspraktijken, horecagelegenheden en fitnessruimtes.

Ook uw kantoor laten desinfecteren?

Wilt u ook uw kantoor laten desinfecteren? Neem dan contact op met ChemDry Wouters via 0481-450900, of info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken