skip to Main Content
Schoonmaak Medische Instellingen, Werk Voor Specialisten

Schoonmaak medische instellingen, werk voor specialisten

Specialistische schoonmaak maakt werken in de zorg mogelijk

In medische instellingen en zorgcentra werken veel specialisten. Zij zijn speciaal opgeleid om zorg te verlenen. Het zal u niet verbazen dat de schoonmaak van medische instelling ook specialistisch werk is. ChemDry Wouters is één van de specialisten die werkt in de schoonmaak van zorginstellingen. Wij vertellen u graag hoe belangrijk het is dat dit werk door echte specialisten uitgevoerd wordt.

Noodzaak van schone medische instellingen en zorgcentra

Het coronavirus laat maar weer eens zien dat micro-organismen overal kunnen opduiken. Niet alle bacteriën zijn slecht, maar soorten als Covid-19 willen we liever niet in een medische omgeving hebben. Grondige schoonmaak en ontsmetting is op die plekken extra hard nodig om het aantal besmettingen in de zorg te laten dalen.

Wat doet een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf?

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf heeft grote invloed op de hygiëne in een ziekenhuis. Zo worden niet alleen de ruimtes schoongemaakt, maar ook instrumenten en apparaten moeten goed schoon zijn. Afhankelijk van het instrument of apparaat kunnen we die extra goed reinigen, desinfecteren of steriliseren. Gespecialiseerde schoonmakers doen dat allemaal met handschoenen en mondmaskers om micro-organismen niet over te dragen. En om de overdracht van micro-organismen nog meer een halt toe te roepen, worden speciale maatregelen genomen. Zo wordt heel voorzichtig omgegaan met stof. In een medische instelling worden zwabbers meestal vervangen door speciaal materiaal dat stof aan zich bindt.

Een schone zorginstelling begint bij ChemDry Wouters

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige zorginstelling? Schakel ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken