skip to Main Content

Specialistische reiniging Gelderland

Waarom specialistische reiniging in Gelderland?

Heeft u een eigen bedrijf in Gelderland? Dan krijgt u ongetwijfeld wekelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden zoals het eenvoudig dweilen van de vloer, stofzuigen, ramen zemen en het toilet schoonmaken. Alhoewel dit niet de meest specialistische schoonmaakwerkzaamheden zijn, zijn ze wel degelijk noodzakelijk. Maar als u een eigen bedrijf heeft, ligt zwaardere vervuiling eerder op de loer dan u misschien denkt. In een bedrijf lopen mensen gemiddeld nu meer op en neer, in en uit. Dit zorgt nu eenmaal voor een snellere vervuiling van uw bedrijfsvloer. Specialistische reiniging is op zijn tijd dan ook zeker geen overbodig luxe. In dit blog leest u wat specialistische reiniging In Gelderland inhoudt en wat het allemaal voor u en uw bedrijfspand kan betekenen.

Wanneer specialistische reiniging?

Bepaalde vervuiling is zo intens en zwaar dat u het niet zelf kunt verwijderen. U denkt hierbij aan een zwaar vervuilde vloer na een druk bezocht evenement of de gevel van uw pand die met graffiti bespoten is. In dit soort gevallen is het aan te raden een bedrijf in te huren dat aan specialistische reiniging doet. Afhankelijk van het bedrijf doet aan aan diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden. In dit blog onderscheiden we drie soorten: gevelreiniging, vloerreiniging en interieurreiniging.

Gevelreiniging

Als u gevel zeer vervuild is geraakt door bijvoorbeeld roetaanslag of graffiti, is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. Een dergelijk bedrijf heeft namelijk verschillende middelen en technieken in huis om dit vuil effectief te verwijderen. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een hogedrukspuit, chemische reiniging, laserreiniging, mechanische reiniging of stoomreiniging. Een schoonmaakbedrijf kan altijd precies bepalen welke methode het beste is voor uw soort gevel. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden goed verlopen en er geen schade wordt toegebracht.

Specialistische reiniging Gelderland

De voordelen van een specialist

Sommige van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunt u ongetwijfeld zelf uitvoeren, maar het scheelt u tijd, en daarmee geld, door het uit te besteden. U kunt zich dan weer richten op uw core-business. Daar komt ook nog eens bij dat een professioneel bedrijf kennis, vaardigheden en middelen tot zijn beschikking heeft die u niet heeft. Veel specialistische bedrijven bieden naast schoonmaakwerkzaamheden ook andere belangrijke werkzaamheden aan zoals het brandvertragend maken van stoffen. Zo weet u met een bedrijf in specialistische reiniging dat uw bedrijfspand optimaal schoon wordt en blijft.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Vloerreiniging

Als er iets is dat in uw bedrijfspand intensief wordt gebruikt dan is de vloer wel. Er wordt op gelopen door verschillende mensen met verschillende soorten schoenen, er valt eten en drinken op en er worden meubels op verschoven. Goed onderhoud en periodieke reiniging is dan ook essentieel om uw bedrijfsvloer mooi en schoon te houden. Met diverse reinigings- en onderhoudsmethodes kan een professioneel schoonmaakbedrijf uw bedrijfsvloer als nieuw houden. Zo kan linoleum geconserveerd worden met een nieuwe waslaag, uw vloerbedekking kan netjes worden gehouden en een de natuurlijk kleur van uw stenen vloer kan zelfs weer teruggehaald worden.

Interieurreiniging

Omdat een bedrijfspand intensief wordt gebruikt, is regelmatig en goed onderhoud belangrijk voor goede hygiëne. Het is aan te raden om één of meerdere professionele schoonmakers in te huren die ervoor zorgen dat alle werkplekken, de kantine en de toiletten schoon blijven. Hiermee blijft de kwaliteit van uw bedrijfspand optimaal. In overleg met u kunnen de schoonmakers schoonmaken op momenten dat dit niet storend is voor uw personeel en uw klanten.

Meer informatie over specialistisch reinigen

Wilt u weten wat specialistische reiniging in Gelderland allemaal voor uw bedrijfspand kan betekenen? Of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481 450 900 of per mail door een bericht te sturen naar info@chemdrywouters.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Neem contact met ons op    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken