skip to Main Content
Kattenurine Schoonmaken

Kattenurine schoonmaken

Snel van kattenurine vlekken afkomen

Heeft u een kat in huis? Dan kunt u vast uren genieten van het beestje dat lekker zijn eigen gang gaat of gezellig naast u op de bank komt liggen. Het is echter minder fijn om een kat in huis te hebben, wanneer deze zijn behoeftes op diezelfde bank doet in plaats van in de kattenbak. Er zijn verschillende redenen waarom uw kat soms op het meubilair plast. Het kan gebeuren bij jonge katten, katten met blaasproblemen of het kan een andere oorzaak hebben. Maar wat de oorzaak ook is, u zoekt natuurlijk vooral naar een oplossing! Kattenurine heeft namelijk een sterke onaangename geur en kan voor vervelende vlekken zorgen.

Zelf kattenurine verwijderen

Heeft uw kat op de bank geplast? Dan is het belangrijk om de vlek zo snel mogelijk te verwijderen. Zo bent u het snelst van het probleem af. Dep de urine voorzichtig op en behandel de vlek daarna met een speciale geurverwijderaar. Ga niet aan de slag met azijn, chloor of wasmiddel. Dit helpt niet en kan uw meubilair zelfs alleen maar meer beschadigen.

Professionele reiniging van uw meubilair

Wanneer u de kattenurine niet direct opruimt, kan het zijn dat de penetrante geur blijft hangen. Ook kunnen er zichtbare vlekken in uw meubelstuk achterblijven. In dat geval kunt u ChemDry Wouters om hulp vragen. Wij zijn specialist op het gebied van meubelreiniging. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Neemd dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0481-450900. Of stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken