skip to Main Content
Verwijder Zelf Vlekken Uit Uw Meubels

Verwijder zelf vlekken uit uw meubels

Vlekken op uw meubilair? Geen probleem!

Heeft u stoffen meubilair thuis of op uw werkplek? Dan wilt u deze zo lang mogelijk mooi en schoon houden natuurlijk. Waar een stoel van hout of kunststof eenvoudig met een doekje af te nemen is, vraagt een stoffen stoel wat meer werk. Gelukkig vindt u bij ChemDry Wouters de beste schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van uw meubilair. Zo is uw bureaustoel, bank of ander meubelstuk snel weer lekker fris! Lees er meer over in dit blog.

Snelle oplossing tegen vlekken

Een vlek is snel gemaakt: er valt per ongeluk een glas om, of er gaat iets mis bij het nemen van een slokje koffie. Zeker bij stoffen meubels zal dit snel zichtbare vlekken achterlaten. Voor het alledaagse onderhoud van uw meubilair hebben wij ChemDry Vlekkenblusser. Deze is snel en effectief en eenvoudig te gebruiken. Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de spuitbus. Zo zijn vlekken in het meubilair snel verleden tijd.

Olie en vetvlekken verwijderen

Bij ChemDry Wouters weten we zelfs met de meest hardnekkige vlekken wel raad. Gebruik de ChemDry vlekkenverjager voor het verwijderen van vet- en olievlekken. U kunt natuurlijk ook altijd onze hulp inschakelen. Wij zijn dé specialist op het gebied van tapijt- en meubelreiniging. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. U kunt ChemDry Wouters ook telefonisch bereiken via 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken