skip to Main Content
Is Uw Kantoorpand Doelwit Geworden Van Graffiti?

Is uw kantoorpand doelwit geworden van graffiti?

Graffiti verwijderen door specialisten

Heeft er ook zo’n graffiti “kunstenaar” zich uitgeleefd op uw kantoorpand? Dit zorgt voor een mindere uitstraling van uw pand en zorgt ook nog eens voor onkosten. Maar waar schakelt u nu een specialist in die alle graffiti verwijdert? U bent hiervoor aan het juiste adres bij de professionals van ChemDry Wouters. Wij hebben jaren ervaring in het verwijderen van graffiti. Wanneer wij zijn geweest, ziet u echt niks meer terug van de graffiti op uw kantoorpand.

Uw ondergrond blijft bespaart

Doordat wij continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zorgen wij ervoor dat uw ondergrond bespaart blijft wanneer wij reinigen. Omdat niet alle ondergronden hetzelfde zijn, kunnen wij verschillende technieken toepassen voor het verwijderen van graffiti. U kunt hierbij denken aan reinigen onder hoge druk of door gebruik te maken van torbostralen. Wanneer nodig gebruiken wij ook een reinigingsmiddel.

Wij zorgen ervoor dat de graffiti echt verwijderd is

Heeft uw kantoorpand niet meer de uitstraling die uw wenst, doordat er graffiti is op geplaatst? Maak dan direct een afspraak om de graffiti te laten verwijderen door onze specialisten. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0481-50900. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@chemdrywouters.nl. Wij zorgen ervoor dat er niks meer terug te zien is van de graffiti op uw kantoorpand.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken