skip to Main Content
Houd Uw Kantoor Coronaproof

Houd uw kantoor coronaproof

Chemdry Wouters helpt u de verspreiding tegengaan

Een schoon kantoor is belangrijker dan ooit. Om het coronavirus tegen te gaan is het belangrijk dat u zoveel mogelijk thuis blijft. Gaat u wel naar kantoor? Denk er dan aan om uw werkomgeving schoon en gedesinfecteerd te houden. Voor sommige zaken kunt u bij Chemdry Wouters terecht, zoals het onderhoud van uw kantoormeubilair, maar op sommige zaken moet u zelf letten. Lees hier wat u kunt doen om uw kantoor coronaproof te houden.

Wassen en desinfecteren

Vanzelfsprekend dient u bij binnenkomst uw handen te wassen, om ze vervolgens ook te desinfecteren. Daarnaast is het belangrijk dat u uw werkapparatuur schoonhoudt. Dit kunt u gemakkelijk doen met een microvezeldoekje en desinfectiemiddel met een alcoholpercentage van ten minste 70 procent. Haal uw apparatuur eerst uit de stekker om incidenten te voorkomen. Om vochtschade te voorkomen zorgt u ervoor dat uw doek niet te nat is. Let er ook op dat u altijd een nieuwe en schone doek gebruikt.

Behoud afstand

Voldoende afstand houden met collega’s is soms lastig, maar wel aan te raden. Schuif indien mogelijk bureaus uit elkaar, om zo meer afstand te realiseren. Ook kunt u denken aan het verzetten van meubels om een looproute te creëren. Daarnaast is het verstandig om de tijden dat u op kantoor bent met uw collega’s te communiceren. Zo voorkomt u dat het kantoor overbezet raakt. Natuurlijk geldt daarbij wel dat u zoveel mogelijk thuis blijft.

Meer tips? Neem contact op!

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Schakel ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken